2777
2789
عنوان

موندم بگم یا نگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
اعصابم اصن ب اون نیس چند روزه فهمیدم پشت سرم حرف زده بدمو گفته درحالی ک از وقتی عروسشون شدم 5سالی می ...

والا تابوده قوم شوهر همینن دستاتم بکنیوتوعسل بزاری دهنشون همینن ارزش ناراحتیم ندارن

میگن ب کسی خوبی کنی واست می.ر.ینن

ب کسی بر.ین.ی کنی واست میمیرن

ول کن بابا باید تا اخر عمرتم بخاطر ی روسری فشاری شی

برو حقتو بگیر پس فردا نیان خونتون چیزای با ارزشتتو بدزدن

عجب دزد زیاد شده چجوری اینا وجدان ندارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کمداتم قفل دار کن از دستشون بعد بگو دزد زیاده ب لباسامم رحم ندارن  چقد بیشعورن بعضیا

مرسی گلم حتما این کارو میکنم چند شبه دلم گرفته از دستشون معده درد گرفتم ولی باز ب روشون نمیارم ولی امشب دیگه گفتم فردا صبح حداقل یه چی بگم شاید این دفعه بفهمن 

کاری میکنن تا وقتی برم مهمونی کل درارو قفل کنم🙁

آخه اولین بارشون نیس  یه بارم کیفمو داده بود خونه رو زیر رو کردم پیدا نشد بعد ک پرسیدم گفت داد ...

یا حسین😳😳😳کیفتو برداشتن تازه هیچیم نگفتی بش

عزیزم از الان چیزی نگی بعدا روت سوار میشن میبینی عه کار از کار گذشته هیچکاریم نمیتونی بکنی نترس برو حقتو بگیر زبون داشته باش فک کنم اعتماد ب نفستون پایینه یا زیادی ساکت هستین

مرسی گلم حتما این کارو میکنم چند شبه دلم گرفته از دستشون معده درد گرفتم ولی باز ب روشون نمیارم ولی ا ...

باید همین کارو کنی ک حد و مرزسونو بفهمن 

الان مادرشوهرت فک میکنه حریم تو مال اونم هست اجازه اینو نده 

هر چیزی حدو حدوددی داره

آخه اولین بارشون نیس  یه بارم کیفمو داده بود خونه رو زیر رو کردم پیدا نشد بعد ک پرسیدم گفت داد ...

فعلا چون قضیه سر جاریه چیزی نگو ،صبوری کن. دفعه بعد بگو چون الان بگی درس عبرت بزاش نمیشه که هیچ ، تازه بدهکار هم میشی

میگن ب کسی خوبی کنی واست می.ر.ینن ب کسی بر.ین.ی کنی واست میمیرن ول کن بابا باید تا اخر عمرتم بخاطر ...

😓دقیقا هی میگم خوبی نکنم براشون ولی تا وقتی میبینم سریع اخلاقم عوض میشه باز میام خوبی میکنم 

شرایط زندگیم طوریه ک ماهی یه بار میام خونه مادرشوهرم وقتی میامم همش کمدام نامرتبه منم اصن نمیدونم چی کم میشه یا نه ولی یه اجازه گرفتن ک اشکالی نداره حداقل خوشحالرمیشم ک بهم اینجوری احترام میزارن 

😓دقیقا هی میگم خوبی نکنم براشون ولی تا وقتی میبینم سریع اخلاقم عوض میشه باز میام خوبی میکنم  ...

نه اصلاها تو این زمونه خوبی کردنو ب چشم احمق میبینن

قشنگ ب کمدتت برس علامت بزن یا اصلا دوربین بزار مدرک جمع کن هروقت اون فتنه اومد وسایلتو برداشت شر ب پا کن

یا اصلا برو کلید کمدتت و در اتاقتو عوض کن

من چه اجازه بگیرن ازم چه نگیرن بازم وسایلمو نمیدم چون شخصیه این روزا مردم امانت داریو بلد نیستن نمیدونن یعنی چی

یا حسین😳😳😳کیفتو برداشتن تازه هیچیم نگفتی بش عزیزم از الان چیزی نگی بعدا روت سوار میشن میبینی عه ...

دقیقا ساکتم خودخوری میکنم هرروز با خودم تمرین میکنم ک بیخیال بشم ولی واقعا دارن از حدشون میگذرن چون علاقه ام ب کیف زیاده کیفام خیلی زیادن حتی اگه کم هم بشن نمیدونم تا وقتی ک اونو بخام استفاده کنم میگردم میبینم نیس میپرسم میگه ای فلانی خاست با لباسش ست بود برد میگیرم فردا دقیقا همینجوری میگه منم با یه لبخند تموم میکنم همونجا ن میگم باشه نه چییز دیگه ایی

فعلا چون قضیه سر جاریه چیزی نگو ،صبوری کن. دفعه بعد بگو چون الان بگی درس عبرت بزاش نمیشه که هیچ ، تا ...

جاری ک هنوز معلوم نیش یه دختر 15ساله اس برادرشوهرمو 19سالشه دوستن باهم 

دقیقا ساکتم خودخوری میکنم هرروز با خودم تمرین میکنم ک بیخیال بشم ولی واقعا دارن از حدشون میگذرن چون ...

شوهرتون چیزی نمیگه پس؟

نه ها بیخیال نشو خب شما بلاخره ب اونا پول میدین حق شماست شما باید استفاده کنین نه که یکی بیاد برداره مفت بده ب یکی

توروخدا نگذر بیخیالم نشو حقتو بگیر ساکتم نباش پروو باش 

دفعه بعد با خودت مثلا تصور کن وسایلتو برداشتن جوابشو چی باید بدی یا چجوری رفتار کنی اینجوری هم شجاع میشی هم اعتمادب نفست بالا میره 

شوهرتون چیزی نمیگه پس؟ نه ها بیخیال نشو خب شما بلاخره ب اونا پول میدین حق شماست شما باید استفاده کن ...

ششوهرم اگه من بگم خبردار میشه خودم چیزی نمیگم ک بین پسر و مادر دعوا نشه یه بار گفتم با مامانش بحثش شد مادرشوهرمم چندروزی با من حرف نزد 

ان شاءالله ک صبح بیتونم حرف بزنم وگرنه از این ناراحتی دق میکنم من خودم زود رنجم آسیبی ب کسی نمیرسونم هرکی خوبی کنه خوبی میکنم بدی کنه از کنارش رد میشم ولی ب اینا خیلی زیاد خوبی کردم و فک کردن وظیفمه💔از این ک حرف نمیزنم سواستفاده میکنن 

ششوهرم اگه من بگم خبردار میشه خودم چیزی نمیگم ک بین پسر و مادر دعوا نشه یه بار گفتم با مامانش بحثش ش ...

نه اصلا ترسی نداشته باش دعوا هم شد ب درک ارامش خودت مهمه ارزش قائل شو برا خودت 

انشالله که بتونی جوابشو بدی

صبح حتما خبرشو بده ب ما ببینیم چیکار کردی ،اگه دیدیش برداشته بهش بگو تا فردا فرصت میدم برنگردونه ب شوهرم میگم یا پولشو شما بدین، جدی باش کلا خوب بودنتو برا اونا بزار کنار ببخشیدا اینا واقعا انگار ب خر یاسین میخونی

حتی با شوهرتم هماهنگ کن با سیاست جلو برو تو گوش شوهرتم بخون ک مگه تو پول مفت پیدا میکنی اونوقت مامانت بیاد مفت بده ب غریبه جوری نباشه فک کنه کلا نباید پول بده نه سیخ بسوزه نه کباب