2777
2789
عنوان

موندم بگم یا نگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 47 پست
نه اصلا ترسی نداشته باش دعوا هم شد ب درک ارامش خودت مهمه ارزش قائل شو برا خودت  انشالله که بتو ...

مرسی ازاین حرفات ولی اولش سعی میکنم ب آرومی بگم اکه بد جواب داد اونموقع همینارو میگم🥹ممنون ازت ک وقت گذاشتی برام اینارو نوشتی گلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی سوالم اینه چرا باید کلید خونتو داشته باشن؟!!

عزیزم چون تو یه خونه زندگی میکنیم و من خونه ام یه سالن 15متری و یه اتاق خواب کوچیک هست ک تو اتاق خواب پنجره هست ب سمت سالن پذیرایی مادرشوهرم میره از پنجره راحت میشه رد شد 

مرسی ازاین حرفات ولی اولش سعی میکنم ب آرومی بگم اکه بد جواب داد اونموقع همینارو میگم🥹ممنون ازت ک وق ...

قربونت بشم عزیزم انشالله نتیجه خوبشو میگیری 

وظیفمونه که عزیزدل💕💕💋

از خواب خودت برای حرف اونا زدی؟ من انقد خوابم میاد که هر چی بگن پشت سرم مشکلی ندارم فقط بچه رو بگیرن ...

من وقتی ب یکی بدی نکردمو دروغ میگن پشت سرم خیلی ناراحت میشم وقتی بچمو خابوندم و همه خابن میشینم گریه میکنم از بس ناراحت شدم سر این قضیه امشب از معده درد نمیتونم بخابم فکرمم خرابه واسه این کاراشون چون من اصن حساب کتاب کمدام و وسایلام دستم نیس 

عزیزم چون تو یه خونه زندگی میکنیم و من خونه ام یه سالن 15متری و یه اتاق خواب کوچیک هست ک تو اتاق خوا ...

آها چون گفتی من باهاشون زندگی نمیکنم فکر کردم دورین ازشون ، پس واسه کمدت قفل بذار و اگه میتونید خونه ی جدا بگیرید

آها چون گفتی من باهاشون زندگی نمیکنم فکر کردم دورین ازشون ، پس واسه کمدت قفل بذار و اگه میتونید خونه ...

ماهی یه بار میام ب خونم چون مازندرانم یه خونه دارم بخاطر شغل همسرم بیشتر اونجام و هروقتم بیا خونم وضع من اینجوریه باید کمدامو مرتب کنم 

ماهی یه بار میام ب خونم چون مازندرانم یه خونه دارم بخاطر شغل همسرم بیشتر اونجام و هروقتم بیا خونم وض ...

عجب نفهمیه این بشر ... والا من باشم بهش میگم خواهش میکنم وسایل منو نده به کسی من خودم زنده ام و استفاده میکنم بگو ناراحت میشم ازین کارت

عجب نفهمیه این بشر ... والا من باشم بهش میگم خواهش میکنم وسایل منو نده به کسی من خودم زنده ام و استف ...

کاش منم زبون داشتم 🥹

از قبل این کارو میکنه ولی الان از این ک ب کسی داده ک از پشت سرم حرف زده ناراحتم 😅ب طرف پیامم داده بودم ولی دوستم گفت پاک کن سیاستدار بمون موندم چیکار کنم از دستشون این دفعه باید کل کمدامو قفل کنم حتی کفشامم باید بیارم بزارم تو کمد