سلام شبتـون بخیر من بیشتر از دو ماه پریود نشدم سونو رفتم کیست چهلوشیش میلی دارم پریودام یه ساله نامنظمه دکترم میرم فقط قرص ضد بارداری میده نمیخوام دیگه قرص بخورم کل بدنمو میریزه به هم، الان چیکار کنم چی بخورم کیستم بره و پریود بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه هر ماه هر ماه که نمیشه قرص خورد من مثلا یه ماه شده تا بیست روز خونریزی داشتم یه بار تا سه ماه پریود نشدم یه ماهم سر موقع و عادی پریود میشم، اینبارم که اینجوری، من قرص که میخورم اعصاب و روانمو بهم میریزه
من یک سال قرص خوردم دیوونهچرا نمیشه خورد؟؟ الانم ک دیگ قطع شده روحیم خوب شده بخور چیزیت نمی ...
نمیدونم چیکار کنم هنوزم پریود نشدم با دکتر حرف زدم گفت قرص دوفاستون تا ده روز روزی دوبار بخور تا پریود بشی بعد برو سونو بده ببین کیستت رفع شدت یانع، امروز میخرم از فردا شروع میکنم فقط روزی دوبار زیاد نیست به نظرت؟
چندماه بود ک پریودمم منظم شده بود رفتم سونو دادم گفت تنبلی تخمدانت خوب شده برو نزدیکی کن برای باردار من پنجم شهریور ک پری شدم ماه قبل اقدام کردم پنجم مهر قرار بود پریود بشم نشدم عقب افتاده دکترم از بارداری نوشت ولی خودم ک هیچ امیدی ندارم بخدا دیگ اصلا افسرده شدم اگ برم آزمایشم منفی باشه پس حتما باز تنبلی برگشته سراغم دیگ اعصابم نمیکشه زندگی بهم حروم شده