2777
2789
عنوان

موندن بین مادرشوهرو جاری.لطفا سیاستمدارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار واسه همیشه محکم بگو من نه بدون دعوت جایی میرم نه دوست دارم کسی خونم بیاد ،همون جورکه دعوت میک ...

گفتم هم محکم هم با ناراحتی ولی جلوی در جلوی شوهرمو میگیرن گوششو پر میکنن.

چندساله عروسشونه کلا تواین چندسال همینه روز به روزم شیرینتر میشه چون شوهرش خیلی دوسش داره و باسیاسته ...

وای خدا میدونی شوهر باسیاست خودش نعمته زن بدم باشه یه جوری اونو خوب نشون میده که بیاو ببین فک کردم تازه عروسه اگه اینجوریه که کارت سخته به نظرم بی محلی کن 

هیچی کنار بکش و مشغول زندگی خودت شو با اونا هم کاری نداشته باش خوش باشن زمان همه چیزو درست میکنه

من آنقدر خانواده شوهرم اذیتم کردن همش تیکه مینداختن مسخره مکیردن،حتی تهمت زدن، منم کات کردم، بعد الان از راه دور اذیتم میکنن همشون دست به یکی کردن،حتی بعضی وقتا با جاریم یکی میشن منو اذیت کنن،موندم از دستشون چیکار کنم

خب حالا فکر کن بحث مالیم باشه پدر من داراتره من تحصیلاتم و جهازم بیشتر بوده البته به رو نزدم برای شم ...

نمیدونم به خدا اگه اذیتت میکنن زیاد باهاشون رفت و آمد نکن و ارتباطتو کمتر کن ، هیچ کس ارزششو نداره ک برای یه آدم دیگه  فشار خونت یک درجه بره بالا ، اونم خانواده شوهر

نمیشه بی محلی کرد دارن زندگی من و شوهرمو از هم میپاشن

معلومه شوهرتوهم مثل شوهرمن ساده اس😑پس میخوای چیکارکنی؟یا بایدشوهرت جوابشونو بده دست از کاراشون بردارن یا کلا بی محلی کنین

توام قلق شوهرتو بهتر میدونی بگو خودمون بی ارزش میشیم وازاین جورحرفا با غرغر ودعوا نگو

متاسفانه به محل کار شوهرم نزدیکن مدام تو گوششن. اصلا میاد خونه میفهمم رفتن پیشش یا زنگ زدن کلا زیرو رو میشه و با ما بد میشه. بااینکه من بچه هم دارم و تنها نوشونه هیچ وقت خانوادش به ما محل نمیده و فقط جلو شوهرم میگن بچه رو دوست داریم و... ولی دریغ از محبت. حتی تولد گرفتم نیومدن

فقط فقط شوهرت واست مهم باشه هرجوری که میتونی با شوهرت صمیمی شو

خیلی تو رابطمونن. کاری میکنن همسرم با بچه هم مدام دعوا میکنه. میگن بچت خیلی شلوغه باید بزنیش یا مثلا میگن طفلکی شوهرت چقدر کار میکنه درصورتیکه از همشون کمترکارمیکنه