سلام دوستان فکر نمیکردم خودم ازین تاپیکا بزنم ولی خیلی عجیب گیر کردم امیدوارم راهنمایی کنید. من عروس اول هستم و کلا خانواده همسرم زیاد جدی نگرفتنم ولی برای عروس دوم کلی عزت و احترام میزارن تااینجاش مساله ای نیست ولی الان جوری شده به خاطر اون مدام مادرشوهر و خواهرشوهرم بامن دعوا میکنن. چطور بهشون بفهمونم این کار درست نیست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی به خاطر اون باهات دعوامیکنن؟؟؟سرچی آخه یه مثال بزن
مثلا من تو خونم دعوتشون میکنم شام بعداونا میان ولی دعوتمون نمیکنن سری بعد مادرشوهرم و خواهرشوهرم با یه حالت دعوامیگن تو برو خونش بهش سر بزن اون اومده نرفتی میگم دعوت کردم اومده اونا هنوز مارو دعوت نکردم میگن منتظر دعوت نباشید همینجوری برید شامم نشد نشد! جدا جدا هرکدوم میگن
یه بار واسه همیشه محکم بگو من نه بدون دعوت جایی میرم نه دوست دارم کسی خونم بیاد ،همون جورکه دعوت میکنم ارزش قائل میشم انتظار دارم طرف مقابلمم همین رفتار داشته باشه