2777
2789

سلام دوستان فکر نمیکردم خودم ازین تاپیکا بزنم ولی خیلی عجیب گیر کردم امیدوارم راهنمایی کنید. من عروس اول هستم و کلا خانواده همسرم زیاد جدی نگرفتنم ولی برای عروس دوم کلی عزت و احترام میزارن تااینجاش مساله ای نیست ولی الان جوری شده به خاطر اون مدام مادرشوهر و خواهرشوهرم بامن دعوا میکنن. چطور بهشون بفهمونم این کار درست نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به خاطر اون باهات دعوامیکنن؟؟؟سرچی آخه یه مثال بزن

مثلا من تو خونم دعوتشون میکنم شام بعداونا میان ولی دعوتمون نمیکنن سری بعد مادرشوهرم و خواهرشوهرم با یه حالت دعوامیگن تو برو خونش بهش سر بزن اون اومده نرفتی میگم دعوت کردم اومده اونا هنوز مارو دعوت نکردم میگن منتظر دعوت نباشید همینجوری برید شامم نشد نشد! جدا جدا هرکدوم میگن 

چه جالب جای شما با من برعکس شده ، من عروس کوچیکه هستم همیشه جاری بزرگمو عزت احترام عجیب میزارن 

ولی خودم میدونم دلیلش چیه چون بابای جاریم حاجی هست و پولدار ولی بابای من معمولی

روز عقدم هم پدرشوهرم تاکید کرد تو اون خونه فقط احترام جاریمو حفظ کنم🙄

چه جالب جای شما با من برعکس شده ، من عروس کوچیکه هستم همیشه جاری بزرگمو عزت احترام عجیب میزارن  ...

خب حالا فکر کن بحث مالیم باشه پدر من داراتره من تحصیلاتم و جهازم بیشتر بوده البته به رو نزدم برای شمامیگم که بگم فرق نداره

مثلا من تو خونم دعوتشون میکنم شام بعداونا میان ولی دعوتمون نمیکنن سری بعد مادرشوهرم و خواهرشوهرم با ...

عجبااینجور وقتا بگو باشه حتما فرصت شد میرم اصلا باهاشون دهن به دهن نشو یکمم فاصله بگیر ازشون بزار فعلا با اون یکی مشغول باشت ازش سیر بشن😁

هیچی کنار بکش و مشغول زندگی خودت شو با اونا هم کاری نداشته باش خوش باشن زمان همه چیزو درست میکنه

نمیشه چون کنار پدرمادرشوهرم هستن واحد بغلین و مجبوریم خونه پدر مادر همسر بریم

عجبااینجور وقتا بگو باشه حتما فرصت شد میرم اصلا باهاشون دهن به دهن نشو یکمم فاصله بگیر ازشون بزار فع ...

چندساله عروسشونه کلا تواین چندسال همینه روز به روزم شیرینتر میشه چون شوهرش خیلی دوسش داره و باسیاسته جاشو سفت کرده

مثلا یه موردو گفتم

یه بار واسه همیشه محکم بگو من نه بدون دعوت جایی میرم نه دوست دارم کسی خونم بیاد ،همون جورکه دعوت میکنم ارزش قائل میشم انتظار دارم طرف مقابلمم همین رفتار داشته باشه