2777
2789
عنوان

امشب رفتیم شهربازی کوفتم شد😭

887 بازدید | 37 پست

پسرم رفت سرسره بادی سوار بشه یه سری صندلی هم بود که پدر مادرها نشسته بودن ی بچه بود همش پدرش داشت دعواش میکرد به طرز فجیعی سرش داد میزد که کی میخای آدم بشی درست بازی کن دلم برا بچه کباب شد همش با بغض بازی میکرد بعد موقعی که بچه آمد کفشش را بپوشه به باباش با التماس نگاه میکرد و  با گریه میگفت معذرت میخام   انگار میدونست میخاد بره خونه کتک بخوره من به باباش تذکر دادم ولی فکر نکنم تاثیری گذاشته باشه کم مونده بود بگم خیلی ناشکری خدا بچه سالم داده بده من ببرم بچه را نگه دارم ولی همسرم نذاشت لطف میکنید نفری یه حمد یا آیه الکرسی برای اون بچه بخونید که باباش باهاش مهربون بشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الاهی بمیرم اخه مردیکه خر میخواستی دعوا کنی چرا اوردیش

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

چیزی نمیشه کار باباش واقعا بد بوده ولی بعضی وقتا بچه ها کارایی میکنن آدم دیوونه بشه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

عزیزم،،فردا هم بزرگ شد دزد وخلافکار و بی اعتماد ب نفس شد میگن مگه ما چ. کم گذاشتیم واست،،بچه فلانیو ببین

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

چه دلِ مهربونی دارید 

خدا برا خانوادتون حفظتون کنه 

إن شاء الله که رفتار اون پدر هم درست میشه نگران نباشید 

من براشون سه تا توحید خوندم ثواب یه دور کامل خوندن قرآن رو داره 

گرم است به هم پشت رقیبان پِیِ قتلم /ای عشقِ دل افروز ،دلِ من به تو گرم است 💌🌿