2777
2789
عنوان

امشب رفتیم شهربازی کوفتم شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 37 پست
وای باور کن دلم میخاست اون لحظه اون مرده بیشعور بمیره بیچاره خانمش خی سرخ میشد آرام بهش تذکر میداد و ...

به نظرم با زور میارنشون ،سر بچه خالی میکنن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شبی بد جور حالمون را ریختی بهم .خواندم براش

خودم از وقتی دیدم دارم برا اون بچه حمد و آيه کرسی میخونم شاید فرجی تو سرنوشتش بشه و پدرش سر به راه بشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مگه چجوری بازی میکرد بازی کردن هم دعوا داره اخه

مثل همه بچه ها عادی یه بار یه کم آرام پله ها را رفت بالا باباش یه دادی سرش زد که نگو وای جیگرم آتیش گرفت براش تا نیم ساعت دستام داشت میلرزید 

من دیروز تو فروشگاه یه صحنه عجیب دیدم. یه خانواده دست دخترشون یه پشمک بود بعد یه پسر بزرگ حداقل هشت نه ساله هم باهاشون بود پسره با حسرت نگاه میکرد میگفت میشه منم بردارم بعد گفتن نه واسه بچس. نفهمیدم برادر اون دختر کوچیکه بود یا چی ولی عصابم خورد شد اصلا باورم نمیشد یه نفر اینقدر پست باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
الهی خودتون رو ناراحت نکنید همین که به فکرشونید براشون دعا میکنید قطعا خدا هم حواسش به اون بچه هست&n ...

انشاءالله 

من دیروز تو فروشگاه یه صحنه عجیب دیدم. یه خانواده دست دخترشون یه پشمک بود بعد یه پسر بزرگ حداقل هشت ...

وای خیلی بده طفلی بچه ها خیلی گناه دارن