2777
2789
عنوان

کاش قلم پام میشکست نمیرفتم

529 بازدید | 23 پست

سلام خانما یه ماه پیش ما رفتیم خونه برادر شوهرم اینا که کلا تو یه شهر دیگه زندگی میکنن تابستون میان شهر ما خونه دارن از اون موقع من شپش گرفتم ظهر رو بالشت شون خوابیدم یعنی چکار کنم خلاص بشم از دستش.؟دارم دیوانه میشم

از این شونه ها که پاشون ریز به ریز جفته بخرررر با شامپو شونه کن دو دفعه که ابنگارو بکنی راحت میشی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کچل کن

یا بگو مادرت بیاد دونه دونه بگیرشون

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

روغن زیتون بزن تو کلت بعد با نایلون بپوشون بزار دوسه ساعت باشه بعد برس دندونه ریز بگیر برو تو حموم شامپو بزن و خوب شونه کن بریزشون هفت هشت بار این کارو تکرار کن و هی بشور تا دیگه هیچی تو شونه نیاد

عزیزم اگه شما هرروز دوش میگرفتی مشکلی پیش نمیومد. میخام بگم ۵۰ درصد خودتون مقصرین

نه ربطی نداره وقتی تخم شپش میره تو سر آدم اگه بهداشت رعایت نمیکردم 34 سال سن دارم تا الان نگرفتم

شپش بعد از یکماه خودشو نشون داده ؟؟

نه از همون روزای اول پشت گردنم میخارید بعد رفتم دکتر گفت حساسیته بعد ابله مرغون گرفتم ابله هم اتفاقا از پسر همین برادر شوهرم گرفتم

نه ربطی نداره وقتی تخم شپش میره تو سر آدم اگه بهداشت رعایت نمیکردم 34 سال سن دارم تا الان نگرفتم

ما هرروز تو محل کار با افرادی که این مشکلو دارن سر و کار داریم ولی فقط یکی از همکارامون دچار شد اونم روزانه دوش نمی‌گرفت و خودش خیلی بهداشتو رعایت نمیکرد. حالا شاید پیش دیگران بگی که فامیلمون کثیفه و بقیه قبول کنن ولی پیش کسی بگی که خودش کادر بهداشته متوجه میشه که خود شما هم زیاد بهداشتو رعایت نکردی! اینو گفتم بخاطر خودت و اینکه با شامپو پرمترین مشکلتون حل میشه. موهارو یه کم کوتاه کن و تو خونه روسری سر کن که بقیه مبتلا نشن

از این شونه ها که پاشون ریز به ریز جفته بخرررر با شامپو شونه کن دو دفعه که ابنگارو بکنی راحت میشی

نگا الان کشیدم همشو از تو موهام میترسم از اشیا خونه بگیرم دوباره آخی بعضیا تو همین نی نی سایت گفته بودن ما حتی یک سال درگیریم