سلام دوستان.من ازمون استخدامی معلمی دادم قبول نشدم.دوبارش خوب بود نمرم.اما خیلیا امتیاز سابقه و بچه و تاهل و .. داشتن که اصلا نوبت به امثال بنده نرسید و اختلاف نمره ی فاحش با من که داوطلب معمولی هستم داشتن. الان بنظرتون من باز ازمون بدم؟الان خیلی از درساشو واردم و درصدام خوب میشهاگر بخونم اما بازم رقابت خیلی دشواره. یا بنظرتون برم دنبال مهارت دیگه.مثل ادیت فیلم و عکس و .... دلم میخواد تو جامعه باشم که ارتباطی شکل بگیره چون مجردم. اما کارای خیلی عادی هم سابقه میخواد که من ندارم. شما بکید چیکار کنم؟ ادیت و ...رو باید تو خونه انحام داد یعنی شانس بودن تو جامعه رو از دست میدم. بالای ۳۰ سالمه مدرکم ارشد روانشناسی( هم ازدواج دغدغه امه هم استقلال مالی)
حتما شرکت کن . معلما وقت زیاد دارن میتونی دوتا شعله در کنار هم داشته باشی . پسرخاله من معلم هنرستانه ۳ روز در هفته کلاس داره مغازه لوازم آرایشی هم داره دوتایی با خانومش اداره میکنن تازگی یه کافی نت هم زده هم خودش اونجا مشغوله هم برادرش
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
هردو عزیزم......اول بخون برای استخدامی قبول که شدی مطمعن باش وقت ازاد برای یادگیری یه مهارتم پیدا میکنی مثل خیلی های دیگه که معلم هستن درکنارش یه مهارتم دارن.
ممنون از همه دوستان . معلمی قبول شدنش کار حضرت فیل هست.من میگم فقط یکیشو جدیدنباله شو بگیرم اونیکی رو ول کنم. نمیدونم کدام بهتره. حس میکنم با ادیت و کار انلاین شانس ازدواج ندارم زیاد..