2777
2789
عنوان

سفرخونین ازشمال به اردبیل

1456 بازدید | 68 پست

دیروز صبح یکی ازاقواممون به اسم فرزانه باشوهروپسر ۱۰ سالش وخواهرشوهرش وشوهر خواهرشوهرش وپسرشون ک ۱۶ سالشه ازشمال حرکت میکنن برن اردبیل عروسی!عروسی کی؟برادر خواهر شوهر فرزانه

حالاپسر خواهرشوهر فرزانه یاهمون خواهر زاده شوهرش میگه من دوس دارم توماشین دایی بشینم مادرشم میگه خوب برو بعد توراه تصادف میکنن شوهرفرزانه وپسر ۱۰ سالش وخواهر زاده شوهرش ک ۱۶ سالش بوده فورا فوت میکنن بچه ها دست وپاشونم قطع شده فقط ازاون ماشین فرزانه زندس باگردن وفک شکسته

عروسی اردبیلم بهم خورده وهمه عزادار شدن!هیچکی از فرداش خبرنداره

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی حالم بد بود بدتر شد

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یا خدا همه مردن یا دست پاشون قطع شد؟برا همینه من از سفر جاده ای وحشت دارم

فقط فرزانه زندس بقیه مردن بچه ها دست وپاشون هرکدوم ی طرف افتاده بود

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

مرسی همچین خبرتلخیواینجاگفتی   مدال خبرنگار بشماتعلق میگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖