2777
2789
عنوان

سفرخونین ازشمال به اردبیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 68 پست

خدا بیامرزدشون و له خانوادشون صبر بده.به فرزانه هم سلامتی کامل بده.ولی دلیلی برای بیانش توی سایتی که پر از مادر و باردار و آدمای احساساتی هست ندیدم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چی زده بودن مگه😐😐😐😐

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بله ، از دوستان یکی رفته بودن شمال چند روز پیش و بچه هفت سالش میگه دلم درد می‌کنه مامانش میگه استراحت کن خوب میشی بعدا که میرن بالا سرش میبینن حالش بده میبرنش بیمارستان اما تموم میکنه.دکتر گفته سکته قلبی کرده همون موقع که گفت درد داره دلم باید میاوردینش ، پدر و مادرش گفتن نمیدونستیم فک نمی‌کردیم

نکته ضخیمی بود. به نظر من تاپیک تخیلیه

والا به خدا دیروز شهادت فردام شهادت حداقل تا آخر صفر صبر میکردن به هر حال خدا رحمتشون کنه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
راست میگن دوستان عروسی تو ماه محرم   و رحلت پیامبر و ..‌ سرکار گذاشتی ؟

عزطزم عروسی بعدشهادت امام رضا بود ایناگفتن تعطیلاته قبل بازشدن مدرسه هاباهاشون بریم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥