2777
2789

چند روزه دیگه نامزدیمه ی مدل لباس شیک میخوام هم واسه خودم هم واسه نامزدم 

عکس بفرستید قشنگاا لطف میکنید بیاید تاپیکم😍❤

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍مبارکههههههه

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
عکس به چه کارت میاد! مگه میخوای در عرض چند روز بدوزیش؟!

نه نمیخوام بدوزم فقط میخوام مدل های جدید و شیک رو ببینم و خواستم بگیرم دیگه نگردم و چیز خوبی پیدا نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

😍😍مبارکههههههه

مرسی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چند روز دیگه نامزدیمع لطفا بزارید بچه ها بیاید تاپیک آخرم عکس گذاشتم

مبارکه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نمیخوام بدوزم فقط میخوام مدل های جدید و شیک رو ببینم و خواستم بگیرم دیگه نگردم و چیز خوبی پیدا نک ...

اخه مثلا با عکس که نمیشه . الان من عکس بفرستم می‌دونی کجا دارن بری بخری! برا نامزدی محضری من کت شلوار خانومانه پوشیدم. جشن پیراهن 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
اخه مثلا با عکس که نمیشه . الان من عکس بفرستم می‌دونی کجا دارن بری بخری! برا نامزدی محضری من کت شلوا ...

درسته عزیزم ولی کلا خواستم مدل ها رو ببینم 

جشن عقد نیست نامزدی ما گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40