2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 67 پست
رفت امد رو کم کردم شوهرم رو پر میکنن

بهش بگو شما که این موضوع مدنظرتون بوده باید همون جلسه اول مطرح میکردید 

جاری های دیگتون برای برادرشوهراتون خونه و ماشین خریدن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل الان اونا نیستن ،مشکل شمایی ک میخوای بهشون ثابت کنی که افکارشون اشتباهه اونا چندساله همینن جز تک تک سلولهای بدنشون شده افکارشون 

شما اصلا برات مهم نباشه نهایت حرفی زدن با خنده و کاملا جدی بگو شوهر کردم زن نگرفتم ک 

بعدم دیگه قاطی بحثاشون نشو ....به شوهرتم بگو پول میخوای خانوادت هستن انشاالله کمکت کنن چمشت دنبال مال کشی نباشه و دیگه بحث نکن فقط دیگه بهش رو نده درمورد خانوادت و اموالشون صحبت کنن

بهش بگو شما که این موضوع مدنظرتون بوده باید همون جلسه اول مطرح میکردید  جاری های دیگتون برای ب ...

یکی از جاریام خرید زد به اسم برادرشوهرم الان انقدر مشکل دارن پسش نمیده میگه طلاق میخوام اون وضعش خیلی بده

عزیزم مشکل الان اونا نیستن ،مشکل شمایی ک میخوای بهشون ثابت کنی که افکارشون اشتباهه اونا چندساله همین ...

عزیزم اذیت میکنن دزدی میکنن گوشواره دخترم رو از گوشش دراوردن نمیخوام چیزی رو ثابت کنم میگم چطور رفتار کنم باهاشون کمتر اذیت بشم

عزیزم اذیت میکنن دزدی میکنن گوشواره دخترم رو از گوشش دراوردن نمیخوام چیزی رو ثابت کنم میگم چطور رفتا ...

خوب سر گوشواره نباید کوتاه میومدی 

ولی در رابطه با حرفاشون اول ارتباطتتو کم کن بعدم اگه گفتن چرا نمیای خیلی جدی بگو حرفاتون باعث ازار و اذیته

خوب سر گوشواره نباید کوتاه میومدی  ولی در رابطه با حرفاشون اول ارتباطتتو کم کن بعدم اگه گفتن چ ...

اصلا چیزی نگفتم چون اونا میخواستن من چیزی بگم و دعوا راه بندازن

یکی از جاریام خرید زد به اسم برادرشوهرم الان انقدر مشکل دارن پسش نمیده میگه طلاق میخوام اون وضعش خیل ...

به شوهرت بگو ببین برادرت  جنبه نداشت ،منم بخرم ممکنه  همین اتفاق تو زندگی امون بیفته ،

حالا چرا جاریتون به اسم شوهرش کرد؟!!

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

به شوهرت بگو ببین جنبه ندارید ،منم بخرم همین اتفاق تو زندگی امون میافته ، حالا چرا جاریتون به اسم ش ...

اعتماد داشت اشتباه کرد تازه این ب منمیگم پول از حساب من بوده

اینا میگن بابات برات خونه ماشین بخره بنده خدا خیلیم کمک کرد صاحب خونه شدم الان خودش و خونوادش گیر دا ...

خونه بنام شماست؟؟؟؟ چند درصد پول خونه رو شما دادین؟؟؟ یعنی شوهرت زده زیرش و اونهمه کمک پدرت نمیبینه

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

خونه بنام شماست؟؟؟؟ چند درصد پول خونه رو شما دادین؟؟؟ یعنی شوهرت زده زیرش و اونهمه کمک پدرت نمیبینه

ب نام منه ی خونه ی خونه و ی ماشین داشتم فروختم ی مقدار کم شوهرم گذاشت روش تا بحثی بشه میگه بزن ب نامم طلاقت بدم مثل آب خوردن ازت میگیرم

برادرش میگه به برادرت میده ب اینم بده البته همشون میگن ماشین خریده بود برا برادرم خواهرم شوهرم تو رو ...

میگفتی پدر مادر خودت برات چیکا رکردن؟؟ ماشین میخوای بگو اونا بخرن...... 

ب نام منه ی خونه ی خونه و ی ماشین داشتم فروختم ی مقدار کم شوهرم گذاشت روش تا بحثی بشه میگه بزن ب نام ...

عزیزم چنین شوهری زو پاش موندی؟؟؟ بنظرم هرج وکیل کن تمومش کن اینا پول و هونه رو از چنگت دربیارن هودت پرت میکنن بیرون