2777
2789
عنوان

شوهر خاله زنگ

484 بازدید | 67 پست

میخواستم نظر دوستان رو در مورد مردی بدونم که گزارش روزانه زندگیشو به ننه ش و ابجیش میده و توی مسائل زنونه باهاشون تبادل نظر میکنه مثل رفتار زن داداش و عمه و زن دایی و مادرشوهر خواهر و همه و وابستگی شدیدی به خواهرا و ننه ش داره انقدر که تمام دخالت ها شون و حتی بدون اجازه دست توی خونه زندگی ادم میکنن و حتی پول ادم رو برمیدارن چیه و خوش و خونوادش چشمشون به دست ادمه و همش مثال این رو میزنن که فلانی چکارهایی برای دامادش میکنه و خرج خودش و خونوادش میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اون ننه گفتنت، صدتا فحش توش بود😂

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

از اینکه پدرم خرج برادرم میکنه بدش میاد و خیلی بد درموردش اظهار نظر میکنه و بسیار حسوده

پدرت پول خودشه به همسرت مربوط نیست میتونن خانواده خودش به شما کمک کنن

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
از اینکه پدرم خرج برادرم میکنه بدش میاد و خیلی بد درموردش اظهار نظر میکنه و بسیار حسوده

شما هم از خانواده هایی براش مثال بزن که برای پسر و عروسشون کلی خرج میکنند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

عزیزم دقیقا شوهر خواهر منم اینجوریه .مادرشوهرمنم اینجوریه جاریم خواهرمه .شرایطت خیلی شبیه هست ...این ...

این طور تربیت شده رفتارش مثب زنه مثلا گیر داده چرا خواهر شوهر خاله پدرم اینا رو برای عروسی دخترش دعوت نکرده فامیل دور البته گیر داده ها

وااا پس شوهر کردی برای چی اینجوری بود که خونه بابات میموندی 

اینا میگن بابات برات خونه ماشین بخره بنده خدا خیلیم کمک کرد صاحب خونه شدم الان خودش و خونوادش گیر دادن خونه تو نیست بزن به اسم این

شما هم از خانواده هایی براش مثال بزن که برای پسر و عروسشون کلی خرج میکنند

ن اینا میگن دختر جهاز فراوون میاره برا کس و کار شوهرم کلی کادو میده هیچیم نمیخواد میگه فقط منو بگیرین اینا رو جلو بابامم میگن حتی