2777
2789
عنوان

شوهرم خوبه ولی ازش بدم می یاد

1108 بازدید | 45 پست

همه اخلاقاش تقریبا خوبه 

ولی چون با خانواده ام چند ساله قطع ارتباطه ،ازش ناراحتم 

تو خونه اصلا کلمه ای در مورد خانواده ام نباید حرف بزنم چون بحث میشه 

چه کنم ،چجوری با این درد زندگی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن با آدمای دیگه صمیمی بشی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

خودم گاهی ،ماهی یه بار تنها می رم و می بینمشون 

ولی مثلاً یهو از دهنم می پره که خواهرم فلان چیز رو گفت و اینا ...

اخم می کنه و یه قهره دو سه روزه 

خسته ام اصلا ،نمی دونم با این زندگی چه کنم

باید ببینی چرا قطع رابطه کرده. من ازدواج نکردم ولی اصلا طاقت ندارم حداقل هفته ای سه چهار بار خونه خودمون نباشم نرم مامانمو ببینم. حرف نزدن چیه دیگه.. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
علت خاصی داره؟

نه هیچ علتی 

اینکه بدون علت هست بیشتر عذابم می ده 

اوایل دلیلش رو می  پرسیدم می گفت داداشت یه بار مسخره ام کرده 

ولی می دونم دلیلش فقط اینه که بدش می یاد از اونا همینطوری الکی

منم مشکل شما رو دارم. شوهر من قطع رابطه نکرده ولی زیاد رفت وآمد نداره و سرده البته با من کاری نداره ...

بازم خوشبحالت راحت می ری و می یای 

من برای اینکه زندگیم زهر مار نشه کم می رم 

ولی اینکه بچه هامم جرأت نمی کنن کلمه ای از خانواده ام بگن بیشتر عذابم می ده

امکان نداره الکی باشه

شما به تنهایی با خانواده تون رفت و آمد کنید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
حتما طلسمش کردن

تاپیک اخرم میایی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇