عزیزم اگه با مامانت راحتی بگو بیاد از شوهرت عذر خواهی کنه ،بگه هیچ وقت نخاستیم ناراحتت کنیم مثل پسرش بوسش کنه یه کادو هم براش بخره هییچ اشکالی نداره به هیج جا بر نمیخوره مطمعنم هرچی که هست دلش صاف میشه خوب میشه باهاشون منم اوایل ازدواج شوهرم بهونه میکرد قهر میکرد منو دیر ب دیر میبرد خونه مادرم منم سنم کم بود هیچی نمیتونستم بگم چون ازم طلبکار میشد درحالی که خانوادم هم کاری نکرده بودن دچار سوء تفاهم شده بود ویه کمم اخلاقش زیاد خوب نیس صمیمی نمیشه با کسی حتی با خانوادش ،خلاصه یه روز که رفتیم خونمون مامانم باهاش حرف زد گف چرا ازما ناراحتی باهاش روبوسی کرد ازدلش درآورد گف شما باهم خوب باشید برا ما بسه اگه ازما کدورتی داری هم ببخش ما منظوری نداشتیم ،شوهرم از اینکار مادرم خجالت کشید چن ساله دیگه قهر نکرده باهاشون اگه هم از چیزی ناراحت بشه فقط به من میگه دیگه منم خودم حلش میکنم شماهم اگه دوسش داری از مادرت بخواه کمکت کنه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بخدا رفت و آمد نکردن زیاد سخت نیست ولی اینکه نمی تونم حتی بگم داداشم بچه دار شده و یا ...
الهی خیلی سخته که اینجوری خوب یه بار باهاش جدی رفتار میکردی یا یه بار حقو بهش میدادی میگفتی که حق با توعه واس دلخوشیش منبه شوهرم میگم خانوادم سر جای خودشون تو و بچه هامم سر جای خودتون برا عزیزید
بارها گفتم گفت غلطی که کردم بعدش بحث شدید میشه همسرم تو کوچکترین بحثی به ...
بنظرم همسرتون اضطراب بالایی داره ک با کوچکترین چیزی بهم میریزه . شاید برای فرار از اون اضطراب ها ک چالش های کوچیک با خونواده همسر براش بوجود میاره کلا ارتباط رو قطع میکنه. ولی به هر حال کارشون اشتباهه. اینکه میگید همسرم تقریبا خوبه نمیدونم واقعا براساس واقعیته یا انکار شما از واقعیت. اگه بشه خودتون پیش تراپیست برید مطرح کنید مساله رو و اینکه با همسرتون اگه توان شنیدن دارن همدلانه حرف دلتونو بزنید . بگید مثلا میدونم حتما چیزی باعث اذیتت شده ولی میشه بگی چی و ازش تعریف کنید و توقعاتت رو بگی و …با زبون مهر. حتما تراپیست برو
عزیزم تو هم نرو خونه مادرشوهرت. بذار فقط شوهرت وبچه هات برن شاید اینطوری شوهرت یکم حس بد نرفتن خونه خانواده همسر رو درک کنه و عوض شه رفتارش،بعدم با نرفتنت یکم آروم تر هم میشی چون انگار تلافی کردی