2777
2789
عنوان

شوهرم خوبه ولی ازش بدم می یاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 45 پست
شما چی با خانواده ایشون ارتباط دارید؟

بله من ارتباط دارم 

یه سال منم در جواب کار شوهرم با خانواده اش رابطه ام رو قطع کردم ولی فایده ای نداشت 

بخاطر بچه هام که طعم مادربزرگ و پدر بزرگ رو بچشن مجبورم برم خونه پدر شوهرم

این درد بزرگیه 

تاپیکت تلنگر بزرگیه به من چون با خانواده شوهرم قهرم نکنه اونم همچین حسی به من داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه راهی که داری و مطمینم جواب میده اینه که اصلا تو بحث طرف خانوادت رو نگیری ..

کم کم شروع کن تو حرفات جوری که ناراحت نشه از قول خانوادت از شوهرت تعریف کن

تعریفای کوچیک کوچیک 

مثال میزنم که آره بابام گفت خدا رو شکر دامادای خوبی نصیبم شد..

یا مامانم میگه دامادم نون حلال درمیاره یا زرنگه و کاریه ..

اقتدار بده به شوهرت 

همه جا طرفشو بگیر ..

احترام و اقتدار ..ببین اینا رو بده جونشو برات میده ..

اصلا نزار کسی بی احترامی کنه بهش

بازم خوشبحالت راحت می ری و می یای  من برای اینکه زندگیم زهر مار نشه کم می رم  ولی اینکه ...

این دیگه قابل تحمل نیست 😐 نمیدونم چی بگم حالا بعضیا میگن اشکال نداره این ک چیزی نیست اگه شوهرت خوبه ب حرفش گوش کن.ولی واقعا درک نمیکنن چقد سخته با پدر و مادری ک سالها بزرگت کردن قطع رابطه کنی و حتی نتونی تو خونه اسمشونو بیاری

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
بهش بگو از خانوادم بدت میومد،نباید باهام ازدواج میکردی

بارها گفتم 

گفت غلطی که کردم 

بعدش بحث شدید میشه 

همسرم تو کوچکترین بحثی به شدت داد می زنه و چیزی می شکونه 

من مجبورم کوتاه بیام 

عزیزم یه راهی که داری و مطمینم جواب میده اینه که اصلا تو بحث طرف خانوادت رو نگیری .. کم کم شروع کن ...

چقدرخوب گفتی عزیزم همه کاربردی اگرازاین روشهاداری ممنون میشم بازهم بگی

عزیزم یه راهی که داری و مطمینم جواب میده اینه که اصلا تو بحث طرف خانوادت رو نگیری .. کم کم شروع کن ...

همیشه همین بوده عزیزم ،یعنی اصلا چاره ای جز این نداشتم 

ولی داداشامم خیلی دوست دارم 

شوهرم می خواد وقتی می گه داداشت هیچ گ.و.ه.ی نمی تونه بخوره منم بگم آره تو درست می گی 

نمیشه گلم اونا برام عزیزن 

همسرم می خواد فقط خودش عزیزم باشه 

مشکل اینه پدر شوهرم سمت همسرمه و کاملا جانبش هست  پدرم که قبول نداره  دیگه بزرگتری ندارم ...

کارکه خیلی سخت شد..

به نظرم رابطه تو باهاش خیلی خوب کن جوری که قانع بشه واسه خوشحالیتم شده بزاره این رابطه سربگیره

دعوانکن چون این دعوا نتیجه ش واسه بچه هام بدتره

چقدرخوب گفتی عزیزم همه کاربردی اگرازاین روشهاداری ممنون میشم بازهم بگی

اره عزیزم چند ساله دارم از این روشها استفاده میکنم خدا رو شکر خیلی راضی هستم 

ببین مردا عاشق اقتدارن ..مثلا درب قوطی مربا رو بگو برات باز کنه بعد که باز کرد بگی چقد بازوهای شوهرم قوی ان ..آی کیف میکنه ..

تشکر کردن بابت خریدای خونه و زحمتای سرکارشون 

اینکه میبینی و حواست هست دارن زحمت میکشن..

تو جمع تاییدشون کنی 

بی احترامی هرگز هرگز ..

این دیگه قابل تحمل نیست 😐 نمیدونم چی بگم حالا بعضیا میگن اشکال نداره این ک چیزی نیست اگه شوهرت خوبه ...

بخدا رفت و آمد نکردن زیاد سخت نیست 

ولی اینکه نمی تونم حتی بگم داداشم بچه دار شده 

و یا اینکه بچم اشتباهی اسم دختر خاله دو ساله اش رو آورد که مثلاً فلان کار رو کرده و رفت پیش پدرش و عذر خواهی کرد که اسم دختر خاله اش رو آورده (اینایی که می گم برام شده یه جهنم )

دارم از درون و بیرون می سوزم

اره عزیزم چند ساله دارم از این روشها استفاده میکنم خدا رو شکر خیلی راضی هستم  ببین مردا عاشق ا ...

من ده سال همین کار رو کردم عزیزم 

اقتدار بی جا هم مردها رو مغرور و خودخواه می کنه 

برای من این روش جز پرو کردن شوهرم کاری نکرد