2777
2789
عنوان

خواستگاری از خواهرم

725 بازدید | 36 پست

سلام خانم ها میشه یه راهنمایی کنید من یه خواهر ۱۸ ساله دارم 

تقریبا ۳ هفته پیش یکی از آشناهامون به مادرم غیر مستقیم گفت که خواهرم عروسشه و از خواهرم خیلی خوشش میومد راستش نزدیک یک ساله که از خواهرم خوششون میاد و به احتمال زیاد به پسرشون هم گفتن خواهرمو به نظرتون بعد این همه مدت پسرشون راضیه با خواهرم ازدواج کنه که مادرش هنوزم اینجوری میکنه از خواهرم نظرشو میپرسم چیزی نمیگه بهم به نظرتون به اینا خواهرم اعتماد کنه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت رو از سر راه آوردید ؟

درس و کار و جوانی و سفر و اینها رو بیخیال بشه از الان ازدواج کنه اونم با حرف یک پیرزن که واسه خودش یک چیزی گفته ؟! 

دختر بیچاره رو هوایی کردید که چی 

درس نداره خدایی ؟ 

من چهل سالم هست 

تا بیست ‌و چهار سالگی که درس و دانشگاه داشتم خودشون به همه میگفتن نه به منم اطلاع نمی دادن 

الان به جای پیشرفت پس رفت کرده جامعه 

چرا میگید ۱۸ کمه؟غزیزه ها زودتر هم شروع میشه

ازدواج موفق و با شناخت بهتره تا اینکه وارد یه رابطه دوس پسر دوس دختری بشه و بعد خدایی نکرده شکست بخوره

مشکل این وسط اسم تو شناسنامه است؟

من ۱۸سالگی عقد بودم

۳ سال و نیم بعدش بچه دار شدم

برا نامزدی باید وقت گذاشت و عجله نکرد تا طرفو بشناسی 

خواهرت رو از سر راه آوردید ؟ درس و کار و جوانی و سفر و اینها رو بیخیال بشه از الان ازدواج کنه اونم ...

آخه میدونی چیه اینا نزدیک یه ساله هی حرف غیر مستقیم میزنن من اصلا نمیدونم پسرشون هم راضیه با این وصلت یا نه 

آخه میدونی چیه اینا نزدیک یه ساله هی حرف غیر مستقیم میزنن من اصلا نمیدونم پسرشون هم راضیه با این وصل ...

توجه نکنید از این حرفها زیاد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
آخه میدونی چیه اینا نزدیک یه ساله هی حرف غیر مستقیم میزنن من اصلا نمیدونم پسرشون هم راضیه با این وصل ...

خواهرتو بذارید درس بخون زود براش گناه داره

خواهرت رو از سر راه آوردید ؟ درس و کار و جوانی و سفر و اینها رو بیخیال بشه از الان ازدواج کنه اونم ...

خب مگه ازدواج ادمو محدود میکنه؟والا بستگی به خود طرف داره چه سبکی بخواد زندگی کنه

یکی عشق و حال میکنه تو مستاجری

یکی قناعت میکنه محدود میکنه خودشو تا برسه به خونه و...

هرکی یه جوره

در عوض از لحاظ عاطفی یه همدم داره

بازم میگم اگه انتخابش خوب باشه نه صرفا فقط اسمش شوهر باشه براش

یکی فامیل های ماهم یه دختر از فامیل رو اسم گذاشت روش چندسال عروسمه اخرش پسر رفت یکی دیگه رو گرفت

چرا میگید ۱۸ کمه؟غزیزه ها زودتر هم شروع میشه ازدواج موفق و با شناخت بهتره تا اینکه وارد یه رابطه دو ...

عزیزم به نظرت پسرشون هم نظرش مثل خانواده اش هست یا نه چون خواهرم نزدیک یک هفته است فکرش درگیر این موضوعه