2777
2789
عنوان

خواستگاری از خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 36 پست
آخه میدونی چیه اینا نزدیک یه ساله هی حرف غیر مستقیم میزنن من اصلا نمیدونم پسرشون هم راضیه با این وصل ...

شرایط اقا پسرشون چجوریه

شما میتونی وقتی مادرش حرفشو وسط کشید 

شما نامحسوس ازش سوالاتونو بپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرت پسرشون هم نظرش مثل خانواده اش هست یا نه چون خواهرم نزدیک یک هفته است فکرش درگیر این مو ...

پسر عموم جوری رفتار کرد که دختر عمم قراره زنش بشه اخرش بعد چندسال ولش کرد خانوادها هم گفتن عروسمون تو فامیل اسم افتاد سرش اخرش ولش کرد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چرا میگید ۱۸ کمه؟غزیزه ها زودتر هم شروع میشه ازدواج موفق و با شناخت بهتره تا اینکه وارد یه رابطه دو ...

آها ملاک شما الان غزیضه ست؟ 😐😐😐

بحث شعور و بلوغ عقلیه که تو این سن بالا نیست. در ضمن آدمی که میتونه کلی از زندگیش لذت ببره چرا باید زود ازدواج کنه؟

اگه هم دوست پسر داشته باشه حداقلش اینه میتونه بعد از اینکه شناختش باهاش ازدواج کنه .

نه اینکه اول ازدواج کنه و بعدش بفهمه اون آدم به دردش میخوره یا نه 😐

چرا میگید ۱۸ کمه؟غزیزه ها زودتر هم شروع میشه ازدواج موفق و با شناخت بهتره تا اینکه وارد یه رابطه دو ...

وقتی مهم‌ترین دلیل ازدواج برطرف کردن غریزه‌هاس نباید به ازدواج حتی فکر کرد. از طرفی مشکل دوستی چیه؟

یکی فامیل های ماهم یه دختر از فامیل رو اسم گذاشت روش چندسال عروسمه اخرش پسر رفت یکی دیگه رو گرفت

ای بابا 

حتما پسره شاید با همسرش قبلا دوست بودن نمیدونم چی بگم

ای بابا  حتما پسره شاید با همسرش قبلا دوست بودن نمیدونم چی بگم

چند مورد داشتیم نه پسر دوست نبود یهو رفت یکی دیگه رو گرفت اخرشم دلخوری قهر شد تو فامیل

ای بابا  حتما پسره شاید با همسرش قبلا دوست بودن نمیدونم چی بگم

درکل حرفم این الکی فکر خواهرتون درگیر نکنید اگه بر خواستگاری کس دیگه ای اونی که نابود میشه خواهرتون متاسفانه

عزیزم به نظرت پسرشون هم نظرش مثل خانواده اش هست یا نه چون خواهرم نزدیک یک هفته است فکرش درگیر این مو ...

به خانوادت بگو دفعه بعد اسم اوردن بهشون برسونه لطفا رو دخترم اسم نذارید

که مزه دهنشو بفهمید حرفشون ببینید چیه

یا بهشون بگید چه خوب پسرتون گفته خودتون برام دختر انتخاب کنید این دوره زمونه که پسرا خودشون انتخاب میکنن

به نظرم بذارید پسرتون خودش تصمیم گیرنده باشه

و اگر باز جلو نیومدن قطعی ردشون کنید که اب پاکی هم رو دست خواهرتون بریزید

وقتی مهم‌ترین دلیل ازدواج برطرف کردن غریزه‌هاس نباید به ازدواج حتی فکر کرد. از طرفی مشکل دوستی چیه؟

تعهد نداشتن .الان متاهل هاشم گردن نمیگیرن مشکلاتو چه برسه به دوستی

دوستی اگه از یه حدی گذشت اسیب به دختر هست چیزی که همیشه درگیرشه

آها ملاک شما الان غزیضه ست؟ 😐😐😐 بحث شعور و بلوغ عقلیه که تو این سن بالا نیست. در ضمن آدمی که میت ...

توجه کرده باشی گفتم تو دوران نامزدی به هم فرصت بدن تا همو بشناسن

نامزدی قبل از عقد رسمی هستش

اونموقع میتونه تمومش کنه

یعنی شما خودت اگه با کسی دوست باشی اون وابستگی که پیش میاد رو انکار میکنی؟ راحت میتونی کنار بذاری؟دوستی فرصت خوبی برای شناخت نیست

چون بیشتر درگیر احساسات هستین

منطق کنار میره

خانواده ها شناخت ندارن و ....هزار دلیل

حالا اگه هرکاربری میخواد دوستی تو روجیه کنه من کاری ندارم

بحثم اینه وقتی قراره ذهنت درگیر نباشه و لذت زندگی رو ببری پس دوستی هم میتونه مانع بشه چون اولش خوبه بعدش که به کات کردن رسید اون میمونه و یه روح و تن افسرده

تمام.نظرتون به هر جهت محترمه 

ولی واقع بین باشیم بد نیست

به خانوادت بگو دفعه بعد اسم اوردن بهشون برسونه لطفا رو دخترم اسم نذارید که مزه دهنشو بفهمید حرفشون ...

عزیزم منم میخوام بپرسم ازشون ولی چون خودم مجردم روم نمیشه چون فامیلامون خیلی حساسن روی این چیزا

چند باری مادرم حرفشونو پس زد ولی اینا بازم میگن

عزیزم منم میخوام بپرسم ازشون ولی چون خودم مجردم روم نمیشه چون فامیلامون خیلی حساسن روی این چیزا چند ...

حالا طرف چجور ادمیه اوکی هست با معیارهای  خواهرت؟

به خواهرت بگو بهش فکر نکنه

واقعا کار اون خانواده اشتباهه

دورادور پیغام دادن و حرف فرستادن یعنی چی اگه خواستگاری خب قشنگ برو خاستگاری اگه نه هم که گناه دختر گردنشونه که فکرشودرگیر کردن.اگه خواهرت مشکلی نداره از طرفش ردش کنید اونا که قاطعانه صحبت نمیکنن شما لااقل خیال خودتون راحت کنید