2777
2789

عزیزم اینایی که گفتم رو حتما تهیه کن

و این که

ضدآفتاب میخوای بی رنگ باشه یا رنگی؟

و یه چیز دیگه هم هست این که شما تا یکی دوماه اینارو استفاده کن اگر باز جوش زد صورتت اون وقت سرم ضدجوش باید بخری همین اولش نخر ضدجوش رو

رو بالشیاتو حتما هفته ای یکبار بشور

این ضدآفتاب هم من خودم ۳ بار تمدیدش کردم به شدت خوبه

توصیه هم اینه ضدآفتاب رو حتما بی رنگ بگیر چون ضدآفتاب رو باید به اندازه کافی بزنی به پوست وقتی رنگی یا کرم پودری بگیری مجبورز کم بزنی ک از خاصیتش کم میشه

من خودم ۱۸۰ فرورودین ماه گرفتم اینو این سایته که جدیدا پیداش کردم واقعا داره قیمتاشو عالی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینایی که برات فرستادم یه روتین کامله و نیاز به هیچی دیگه نداری و اگه دیدی با استفاده اینا بعد دوماه جوش میزنی اون موقع سرم جوش اضافه کن

اینایی که برات چیدم ۵۵ تومن هم اصافه میاد از یه تومن😂فقط یادته باشه برای استفاده تونر پد سکه ای باید بخری که اونم ۲۵ تومت بیشتتر نیس ۳۰ تومن هم سایت پول پست بگیره دیگ کافیه بودجه ات😂❤️