2777
2789

دختر من ۵ سالشه از ۷ روزگی زیر چشمش سمت گونه همانژیوم دراورد تا ۲ سالگی خیلی بزرگ شد و بعد دوسال شروع شد ب کوچیک شدن ولی هنوز همون قطر هست قرمزه متورمه از لحاظ حجمی کوچیک شده 

قبلا سفت بود الان نرم شده بردمش دکترفوق تخصص عروق و تروما گفت الان وقت عملشه بیار عمل کنم فقط باید جراح پلاستیکم باشه ک من رگ زنده از داخلو‌تزریق کنم اون توده رو برداره 

خیلی میترسم خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم سه شنبه وقت عمل داده همه میگن نکن دست نگه دار نمیدونم برم یا نرم 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم داره همه دکترا گفتن اصلا نمیشه دست بهش زد چون اون قسمت کامل از بین میره

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
شوهر منم داره همه دکترا گفتن اصلا نمیشه دست بهش زد چون اون قسمت کامل از بین میره

این دکترش گفت بیا عمل کنم خودم ب همراه جراح پلاستیک انقدر ته دلمو خالی کردن  اطرافیان موندم چیکار کنم😭

این دکترش گفت بیا عمل کنم خودم ب همراه جراح پلاستیک انقدر ته دلمو خالی کردن  اطرافیان موندم چیک ...

به شوهرمم یه دکتر گفته بیا عمل کنم خوب میشی

ولی ۱۰۰ تا دکتر گفتن نمیشه دست بهش زد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر چی رفتن همسرتون ؟؟ 

نمیدونم این قضیه مال ۱۰ سال پیشه قبل ازدواجمون الان بیخیالش شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همانژیومش کجای صورتشه ؟

تو صورتش نیست پاشه

ولی دکترا گفتن اگه عمل کنی کلا عضله های اون قسمتو از بین میبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40