2777
2789
عنوان

شده یه شب تا صبح نتونین بخوابین؟ بی دلیل !

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت گلوم همش حس بدی دارم گاهی خارش گاهی درد ممکنه به اون ربط داشته باشه؟ لوزه سوم قابل مشاهده س ؟ خ ...

بله به اون مربوطه

بله خیلی بزرگه کل حلق رو میگیره

فقط باید جراحی بشه هیچ راهی نداره

عملش راحته پسر برادرم نه ساله که بودو دختر برادرم ده ساله که بودانجام دادند نگران نباشید تاچند روز بستنی خوردند وسوپ وتمام

عزیزم... خواهرانه میگم حرص مال دنیا رو نخور . مریض میشی سلامتیتو از دست میدی خدایی نکرده . بگو به در ...

عزيزم ذكر لا اله الا الله بگو زود خواب ميري با عث ارامش ميشه هم فكر و خيال نمياد تو ذهنت

اره همین دیشب ،ولی دلیل دارم،برادرشوهر بیشعورم با حیله گری سر شوهر احمقم شیره مالید و یه خونه بدردنخ ...

توکل کن به خدا کمکت میکن دقیقا این اتفاق برای عموم افتاد یهو اومدن به عموم گفتن این منطقه تجاری شد به چندبرابر قیمت فروخت ی خونه بزرگتر خرید

مثل مني ولي هيچكس ب اندازه خودمون ضربه نميبينه 

دقیقا . حس میکنم تو این چند ماه خیلی پیر شدم حتی خط افتاده رو پیشونیم چهمشم به هاطر فکر و خیال چرت

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
عزيزم ذكر لا اله الا الله بگو زود خواب ميري با عث ارامش ميشه هم فكر و خيال نمياد تو ذهنت

فدات عزیزم . به خدا اون قدر صلوات و ذکر فرستادم . ولی تا میخواد خوابم عمیق شه انگار یکی دست میزنه بهم بیدار میشم

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
بله به اون مربوطه بله خیلی بزرگه کل حلق رو میگیره فقط باید جراحی بشه هیچ راهی نداره عملش راحته پس ...

من الان تو نت خوندم بیشتر برای بچه هاست . اخه چطور من درگیرش شدم . کاش حداقل همین باشه درد بزرگتری نباشه .

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
اره بعد فهميدم يكي اون شب مرده قديميا البته به اين حرفا معتقدن ولي منم شد

به اندازه کافی داغ عزیز دیدم به هیچ وجه دلم نمیخواد کسی دوباره بره 😭😭

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
اگه خوابت نمیبره کتاب تو رخت خواب بگیر تو یه جای نسبتا تاریک بخون خوابت میگیره  یا تو رخت خواب ...

چطوريه اين كتاب من شبا فقط وقت كتاب خوندن دارم 

ولي نميتونمم چراغو روشن بزارم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚