2777
2789
عنوان

شده یه شب تا صبح نتونین بخوابین؟ بی دلیل !

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 80 پست
سلام شاید لوزه سوم داری برو متخصص گوش وحلق وبینی بررسی بشی

قسمت گلوم همش حس بدی دارم گاهی خارش گاهی درد ممکنه به اون ربط داشته باشه؟ لوزه سوم قابل مشاهده س ؟ خودم میتونم لمس کنم؟ 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی دلیل نبوده  مدیتیشن کن  نوراگل گیاهی هست بگیر بخور کمک میکنه بخوابی من دو تا باهم میخ ...

والله من تا همین دیشب دیر میخوابیدم ولی دیگه یهو بیهوش میشدم امشب هر چی تلاش کردم خودمو به خواب زدم انگار نه انگار 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
قسمت گلوم همش حس بدی دارم گاهی خارش گاهی درد ممکنه به اون ربط داشته باشه؟ لوزه سوم قابل مشاهده س ؟ خ ...

لوزه سوم داخل بینیه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه

اره همین دیشب ،ولی دلیل دارم،برادرشوهر بیشعورم با حیله گری سر شوهر احمقم شیره مالید و یه خونه بدردنخور و بدفروش داشت انداخت ب ما خیلی سال پیش،خودش یه خونه لاکچری ساخته،حالا ما گفتیم میخایم خونه بفروشیم اونام میخان بفروشن از حسادت،حالا میفروشه و یه خونه بهتر میسازه و ب ما پز میده خودش و زنش😏همجام میخندن میگن خونشون فروش نمیره،شاید بگید حسودم ولی بیشتر دارم میسوزم از کودنی شوهرم ک انقدر ساده لوحه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اگه صبح از ۶ونیم ۷ دیرتر بیدار شم یا اینکه ظهر حتی بیست دقیقه بخوابم دیگه شب نمیتونم بخوابم. شاید شم ...

نه راستش . ۱۰.۵ بیدار شدم چاول شبم خیلی خوابم می یومد در حد چند ثانیه هم خوابیدم بعدش پرش پا گرفتم یهو بیدار شدم دیگه نمیتونم بخوابم 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
اره همین دیشب ،ولی دلیل دارم،برادرشوهر بیشعورم با حیله گری سر شوهر احمقم شیره مالید و یه خونه بدردنخ ...

عزیزم... خواهرانه میگم حرص مال دنیا رو نخور . مریض میشی سلامتیتو از دست میدی خدایی نکرده . بگو به درک . فقط بزار خونت کنار عزیزانت ارامش داشته باشی 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

اون شبی ک تاصب نتونستم بخابم ی ساعت میخابیدم میپریدم همش کابوس میدیدم اصلا درست خوابم نمیبرد .همون روز مادرم فوت شد بدترین روز عمرم هنوزم تو شوکیم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه