2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 9 دقیقه که زودتره

۹ دقیقه قبل از اذان زودتر از ده دقیقه قبل از اذان هست؟

خب مثلا اذان ساعت ۱۲ باشه ده دقیقه قبل از اذان میشه ۱۱ و پنجاه دقیقه که باید در سجاده نشسته باشی 

۹ دقیقه قبل از اذان میشه ۱۱ و پنجاه و یک دقیقه 

17.4 دقیقه

خب ساعت ۱۷ و ۴ دقیقه خودت شروع میکنی اذان رو یه بار میگی بعد اقامه رو میگی بعد نمازتو شروع میکنی 

اذان و اقامه که خودت بگی احتمالا دو دقیقه طول بکشه 

اذان که مساجد میگن اینقدر کلمات رو میکشن ۴ دقیقه معمولا طول میکشه اذان مساجد شهرتون ممکنه حی الصلاه باشن که تو هم اذان رو گفتی هم اقامه 

وقتی اذان و اقامه رو خودت گفتی نمازتو سریع شروع کن 

سلام بله

سلام عزیزم .تو یه تاپیک خوندم نمیدونم همسرتون یا دوست همسرتون یا یکی از بستگان از دعا سر در میارن.من دعا گرفتم گفتن قرآنیه ولی میترسم استفاده کنم ومیخواستم ببینم تشخیص میدن که قرآنیه یانه؟خودتون اطلاعاتی دارید بهم کمک کنه....

ببخشید چون به چند نفر درخواست دادم نمیدونم دقیق کدوم تاپیکه

سلام عزیزم .تو یه تاپیک خوندم نمیدونم همسرتون یا دوست همسرتون یا یکی از بستگان از دعا سر در میارن.من ...

عزیزم اشتباه گرفتی به نظرم 

من خودم ازدواجم دیر شده یکی بهم گفته سنگینی افتاده ولی نمیدونم چی کار کنم

حالا یکی برای کمک با قرآنی پیدا کردی به منم بگو ثواب داره 

عزیزم اشتباه گرفتی به نظرم من خودم ازدواجم دیر شده یکی بهم گفته سنگینی افتاده ولی نمیدونم چی کار کنم ...

نه خواهر نرو سمت اینا من همون دعاها رو که گرفتم امذوز صبح به یه مرجع زنگ زدم گفت این کارا همش کفره واینا موکل دارن... ببین نذر دوهزار صلوات کن به نیت شهید ابراهیم هادی وسعید سامانلووبعد خیرات...از ته دل نذر کن بی جواب نمیمونی