2777
2789
عنوان

꧂❤ ابیـات زیبـا ❤ ꧁

734 بازدید | 60 پست

این ابیات خیلی قشنگ بودن❤

پیشنهاد میکنم که شما هم بخونید...

یکی یکی میذارم

اگه حس کردید جای شعری خالیه شما هم بذارید

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

گرمای تنت پخته کند خامیِ من را...

بی تجربه ام، میوه‌ی کالم، بغلم کن

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزُرده دل از کویِ تو رفتیم و نگفتی...

کی بود؟ کجا رفت؟ چرا بود و چرا نیست؟

گَر تماسِ لبِ من با لبِ تو شرعی نیست...

من از این فاصله، لبخندِ تو را می‌بوسم

گفتمش عاشقتم ! گفت: محبت دارید... ای به گور پدرِ آنکه ادب یادش داد

😂😂😂

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

گیرم حرام است که لبی تر کنم از تو

پیش نظرت تشنه بمیرم چه؟ حلال است؟

به سراغ من اگر می‌آیید نرم و آهسته قدم بردارید مبادا که ترک بردارد چینیِ نازکِ تنهاییِ من

کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را می‌شود از حافظه‌ی آب گرفت؟

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود

لذتش کنج دلت ، تا به ابد خواهد ماند

هر که آمد به جهان نقش خرابی دارد

در خرابات بگویید که هشیار کجاست

آن کس است اهل بشارت که اشارت داند

نکته‌ها هست بسی محرم اسرار کجاست...

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"