2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین کارا نگنین 

برین پیش زوانپزشک خوب و اساسی 

روان شماسا و روانپزشکا سسسختبین شون خوب پیدا میشه 

برین پیش روانپزشک درست و جسابی و کاربلد 

نرین پیش این طب ها 

باور کنین مدتهااا ژمان و هزینه های کلان میگیرن اخرشم ک پولاتو حالی کردن و نتیجه مداد میگن دیر اومدی نتیجه نمیده یا میگن همینم ک الان نمردی  بخاطر اینه ک اینجا اومدی وگرنه الان بدتر بودی یا میگن چون قبلش پیش دکتر واقعی رفتی اثر دارو شیمایی اونا باعث شد خوب نشی . 

بوعلی سینا همون زمان پیش تاز علم پزشکی بوده

واقعا فکر میکنید اگه الان زنده بود با همون اصول هزاران سال پیش طبابت میکرد که الان از اسمش برای کلاهبرداری هاشون سوءاستفاده میکنن؟

گول شیادان رو نخورید

منم اعصابم به هم ریخته بود خیلی دکترای مختلف رفتمم منم قمم وای ببین بهتر از همه دکتر فاکره هنوز نرفتم ولی هم دکتر خون‌خودم هم شاید تا حالا ده نفر جاهای مختلف محله های مختلف بهم گفتن دکتر فاکر برو  حتما بهش سر میزنم