2777
2789

سوره الم نشرح بخون رو آب بده بخوره مطیع میشه

جواب گرفتی واسه بابا بزرگم فاتحه بخون 💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمام.شوهر من که کلا دوستاشو ب من و بچه ها ترجیح میده.نه دوستاش تنها انگار همه رو ب من و بچه ها و مامان و بابام ترجیح میده الوییت های آخرررررررر ماهاییم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
سوره الم نشرح بخون رو آب بده بخوره مطیع میشه جواب گرفتی واسه بابا بزرگم فاتحه بخون 💔

واقعا 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
سوره الم نشرح بخون رو آب بده بخوره مطیع میشه جواب گرفتی واسه بابا بزرگم فاتحه بخون 💔

خدا خیرت بده 

انشالله ک جواب بگیرم 

هر شب فاتحه میخونم 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
واقعا 

آره بابا بزرگم ب زنداییم گفته بوده دوبار خونده جواب گرفته

کاش منو زودتر میفهمیدم ازش بهره میبردم😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
آره بابا بزرگم ب زنداییم گفته بوده دوبار خونده جواب گرفته کاش منو زودتر میفهمیدم ازش بهره میبردم ...

خدا بیامرزتش حتما امتحان میکنم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خدا خیرت بده  انشالله ک جواب بگیرم  هر شب فاتحه میخونم

🥺الهی جواب میده آبجی با یقین بخونش

مرسی از لطفت آبجی 😘

منم دعا کن مشکلم حلشه💔😔

خدا بیامرزتش حتما امتحان میکنم

خدا همه رفتگان شمارو هم بیامرزه 😞🖤

با یقین بخونش