2777
2789

من هم دوسدارم بیام هم وقتی میام دیوونه برمی‌گردم.

باهم بحث و دعوا دارن.اعصاب منم ضعیف حوصله سر و صدا ندارم.

یعنی داغون میشم.الان دوشبه اینجام.شوهرم نیست.

از طرفیم گاهی بخاطر بحثای الکیشون دل یکیشونو می‌شکنم.باز عذاب وجدان میگیرم.

البته اینا ز نظر خودشون اصلا دعوا نمیکنن عادیه واسشون و منو ی آدم بی اعصاب میدونن

میشه برا بچم دعا کنی....

چون مثلا دوسال یکبار 

یک سال یکبار میریم اره خوش میگذره 

هر هفته میرفتیم مسلما خودمم خسته میشدم 

همین فاصله هم گاهی خوبه 

اما در کل کنارشون همیشه بهم خوش میگذره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من خیلی اخلاق های خاص داره و خیلی باید مراعات کنی توی حرفات و رفتارات چون سریع یه جور دیگه برداشت میکنه و ... بخاطر همین جو خونه سنگینه همیشه

خلاصه بخوام بگم اصلا بهم خوش نمیگذره وقتی میرم پیششون

چون مثلا دوسال یکبار  یک سال یکبار میریم اره خوش میگذره  هر هفته میرفتیم مسلما خودمم خست ...

منم دو سه ساعت خوبه ولی زیاد اینجور میشه.الان خیلی عذاب وجدان دارم.مامانم میگه تو بی اعصابی.راست میگه بچمو همش دعوا میکنم

میشه برا بچم دعا کنی....
منم دو سه ساعت خوبه ولی زیاد اینجور میشه.الان خیلی عذاب وجدان دارم.مامانم میگه تو بی اعصابی.راست میگ ...

عزیزم عذاب وجدان که راهش نیست 

باید دلیل اعصاب ضعیفت رو پیدا کنی و از یه روانشناس کمک بگیر حتما

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه خیلی خونه خودمونوفقط دوست دارم وبهم خوش میگذره

منم خونمو میخام ولی بچم خونه تنهاست نمتونم نگهش دارم.هر چند اینجام همش به خودم چسبیده و غر میزنم.کلافم

میشه برا بچم دعا کنی....
عزیزم عذاب وجدان که راهش نیست  باید دلیل اعصاب ضعیفت رو پیدا کنی و از یه روانشناس کمک بگیر حتم ...

غر غرای بچم.اخلاقای بد بابام.گله کردنای مامانم.

یعنی بنظرم هر کی دیگه جای من باشه همین حال داره.خیلی خاصن.

میشه برا بچم دعا کنی....
غر غرای بچم.اخلاقای بد بابام.گله کردنای مامانم. یعنی بنظرم هر کی دیگه جای من باشه همین حال داره.خیل ...

بچه که ذاتش همینه عزیزم تا یک سنی 

باید از لحاظ روحی سلامت باشید که بتونید به رشدش کمک کنید 

مادر و پدرتون هم خیلی نرید خونشومن