2777
2789
کاش بشه یه جوری شر شو از سرمون کم کرد،بخدا دیگه خسته شدم!همش چشمش به دست ماست!

خدا ازش نگذره که نمیذاره اب خوش از گلوی ما پایین بره!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اوقات بیکاریشو سعی کرده واسه خودش کار دومی داشته باشه شغلی که مردم به اعتبار شغل اولش بهش اعتماد میکنن،ولی برادر شوهرم خودشو قاطی کرد گفت که منم باشم،شوهرم هم قبول کرد حالا مفت خور کاریهم نمی کنه اما 5050 خودشو شریک کرده!
چقدر با شوهرم صحبت کردم که راضی بشه کار رو خودش تنهایی بر داره،راضی شد اما امان از دست مادر شوهرم که برادر شوهرم رفته پیشش به شکایت از شوهرم!
دوباره مجبور شدیم حمالی اونا رو بکنیم
حالا خودش شغلی خوبی داره با درامد خوب،زن مفت خور تر ااخودش هم ارایشگاه داره،روییهم از ما بیشتر درامد داره اما بازم چشمشون مثل گداها دست ماست!
بخدا ما ما هم چیز بیشتر از اونا نداریم،نه پس اندازی نه هیچی!
تازه نی نی تو راهی هم دارم،به طفل هم رحم نمی کنن!
بیشتر حرصم از اینه که منم مثل همه دوس دارم شوهرم کنارم باشه اما به خاطر پس انداز و انده بچمون خودشو به اب و اتی میزنه اما برادر شوهرم چون کارش شیفت شبه وقتی میاد خونشون خسته ست و با شوهرم دنبال کار مشترکشون نمی ره اما موقع پول گرفتن.....
خدا ازش نگذره من که راضی نیستم!