2777
2789

من یه مادرشوهر دارم دائم المریض دوماه پیش لوزه عمل کرد قبلش چشمش چند وقت پیش هم بیمارستان بخاطر قلبش بستری بود الانم میخواد گردنش رو عمل کنه همیشه هم رفتم سراغش الان ایندفعه مامانم میخواد بره مسافرت الا و بلا میگه بیا بریم موندم چیکار کنم وایسم گردنش رو عمل کنه یا برم مسافرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر شوهر دارم اونم میاد ولی از اینان که خیلی توقع دارند

چه توقع بی جایی 

یه عمری به مادر زحمت براشون کشیده باید دو دستی هواشو داشته باشن اونوقت انتظار دارن عروس همه کاره باشه 

با مامانت برو این مسافرتا غنیمت بدون تا مادرت سالمه و زندهس بزنم به تخته از وجودش بهره ببر. مادرشوهرت هم وقتی رسیدی سر بزن گفتن چرا رفتی؟ بگو حالم بد بود مسافرت لازم داشتم انرژی بگیرم برگردم پیشتون مادرجان😍🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

نظر شوهرت چیه ؟ مادر شوهرت دست تنهاست دختر یا عروس دیگه ای نداره ؟ اگه خیلی تمایل به سفر داری خوب برو ...به روابط تون هم مربوط میشه من خودم ۲ بار عمل کردم هر دو بار مادر شوهرم تا یه هفته کمکم بود از مادرم بیستر هوامو داشت من بودم میموندم کنارش اما شما دودوتا چهارتا کن البته اگه دست تنها نیست و کمکی داره با خیال راحت تر میتونی بری

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"