2777
2789

سلام خانم های عزیز

شب همگی خوش

منظورم از این سوالی که مطرح کردم اینه که چطور اون پول رو مدیریت میکنین با توجه به خرج و مخارج زندگیتون ؟ چه کارایی باهاش میکنین؟ 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا ۱۰ تومنش پس انداز 

۱۰ تومن چیزهایی که احتیاج دارم 

۱۰ تومنش هم  ولخرجی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ده تومنشو پس‌انداز بقیشو عشق و حال😍

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

۳۰ تومن کل درامدم بود منظورته ؟

۱۰ تومنش رو ماهانه پس انداز میکردم با طلا یا سکه یا ارز

۲۰ تومن دیگش هم خرج ارایشگاه و باشگاه و کافه و رستوران و ناخن و لیزر و لباس و همه چیم دیگه 

خرج و روش زندگی هر کس متفاوته 

ما داریم با ده تومن زندگی می کنیم ۴ نفر 

اگه سی تومن داشته باشیم از دید خودمون پولدار حساب میشیم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

۲۰ تومن رو خرج خودم میکردم،بقیه‌اش رو هم سرمایه گذاری میکردم

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

اگه خودم‌ تنها داشتم نصفشو کمک خرج زندگی میکردم نصفشو پس انداز ولی همینجوری همش میره برا قسطو اجاره و خردو خوراک

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵

۲۰تومن دارم ۴تومن خرج ۵تومن قسط بقیه پس انداز میشه مجردم و با خانواده زندگی میکنم خرج خوردو خوراک با پدرمه ،اگه یک نفر هستین و قسط ندارین میتونید تا ۲۰تومن هم پس انداز کنید 

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه