2777
2789

سلام تاپیک قبلی گفتم شوهرم کثافته خیانت میکنه ولی بخاطرپسرم موندم تابزرگترشه ولی امروزدیدم تودیوارآگهی زده تنهام دنباله دوستم😓به روش آوردم میگه چه مشکلی داره دنباله دوستم🥲دیگه جمع کردم اومدم خونه مامانم اومدپسرموبرد😭😭دعاکنین امشب تموم شم دیگه دلم زندگی نمیخواد

عزیزم درکت میکنم ،منم اومدم خونه مادرم،پسرم همرامه،منم خیلی دعا میکردم تموم شم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقران اینقدخوشتیپ وباکلاسه اصلاشک نمیکنی اینقدداخلش تهی وداغونه

متاسفانه هرچقدرم سعی کنی نمیتونی آدما رو درست بشناسی یهو به خودت میای میبینی اصلاً طرف مقابلت اونی که فکرمیکردی نیس، قطعاً بااین اوصاف شوهرت درست بشو نیس و کارعاقلانه جداییه ولی مشخصه بخاطر بچه ات نمیتونی،اگه همچنان میخوای تحملش کنی لااقل سعی کن پول جمع کنی تا بعداً بادست پر جداشی.

متاسفانه هرچقدرم سعی کنی نمیتونی آدما رو درست بشناسی یهو به خودت میای میبینی اصلاً طرف مقابلت اونی ک ...

عاقلانه رفتنه😭ولی بچم دیوونه شدم براش الان که زدم بیرون کاش بمیرم راحت شم بگن جوونمرگ شدخلاص خجالت میکشم بگن خیانت دید😓دشمن شادنشم خدا

صبر کن عزیزم منم برام پیش اومده از بچم دور باشم میدونم درکت میکنم 

سعی کن خودتو سرگرم کنی 

بچت چند سالشه؟

بچه اول وآخر برای مادر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

عاقلانه رفتنه😭ولی بچم دیوونه شدم براش الان که زدم بیرون کاش بمیرم راحت شم بگن جوونمرگ شدخلاص خجالت ...

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم، نمیدونم چرا همیشه آدمای بدذات نصیب آدمای پاک وساده میشن😔تو چرا بمیری؟اون بمیره که خودت و بچه ات از شرش راحت شین،خاک تو سر بی لیاقت همچین مردایی که آرامش زن و بچشون رو فدای هوسهاشون میکنن،الهی خدا کمکت کنه وبهت آرامش بده❤️