2777
2789
عنوان

دوستان بیاین واسه دلداری قلبم امشب سنگینه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 59 پست
تورو خدا قوی باش پسرت ببینه مادرش قویه به خدا روحیه میگیره پشتش باش با مشاور مشورت کن ببین به بچه ات ...

اتفاقاهمه تلاشم اینه پسرم نبینه زجرای منو..چیکارکنم تاخودموپیداکنم یه کم زمان میخوام من زنه قوی ومستقلی هستم ونیازبه هیچ نری ندارم فقط دردقلبم واسه بچمه که هنوزکوچیکه وقلبه پیره مامانم که زانوهامو خم کرده😭

اتفاقاهمه تلاشم اینه پسرم نبینه زجرای منو..چیکارکنم تاخودموپیداکنم یه کم زمان میخوام من زنه قوی ومست ...

میدونم چی میکشی خواهر دارم شده که مشکلات این چنینی داشته باشن پس عمیقا میفهمم دردهات رو. درسته زمان همه چیزو حل میکنه با مشاور مشورت کن هم راه حل پیش پات بذاره هم از لحاط روحی آروم بشی. مادرتم ببینه حال روحیت خوبه زیاد غصه نمیخوره. ما زنا خیلی قوی تر از اون چیزی هستیم که نشون میدیم. دلم روشنه برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونه دلت الهی خیرببینی اززندگیت مهربون❤️

عزیز دلم ممنونم ازت🙏 الهی توام به جبران روزای ناراحت کننده گدشته ات بهترین روزا و بهترین ادما سر راهت قرار بگیرن . میگن دعای دل شکسته ها گیراست تو مادری دلتم شکسته دعا کن همه چیز درست میشه

عزیز دلم ممنونم ازت🙏 الهی توام به جبران روزای ناراحت کننده گدشته ات بهترین روزا و بهترین ادما سر را ...

من سالهاست قلبم شکسته سفید شدن یهویی موهام تو۲۵سالگی گواه منه😔دعاکنین خدانگاهیم به مابکنه خیلی خسته وفرسوده شدم😞

من سالهاست قلبم شکسته سفید شدن یهویی موهام تو۲۵سالگی گواه منه😔دعاکنین خدانگاهیم به مابکنه خیلی خسته ...

خودتو نباز هممون تو زندگی درگیری داریم درست میشه.  صد در صد حدا کمکت میکنه تو مادر مهربونی هستی کنار مادر و بچه ات روزای خوبی در انتظارته فقط قوی باش

دردم فقط پسرم نیست مادرپیرموچیکارکنم دق میکنه بفهمه مشکل دارم😔

نترس عزیزم ...

شاید ناراحت بشه ولی اندازه تو نمیشه ...

یکم اروم شدی!؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ازبس خوب بودم براش انگاردلشوزدم😓

چقد مثل منی،از بس خوب بودم شدم آدم بده براش

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

سلام خانم

وقتتون بخیر

امیدوارم که حال دلتون خوب باشه همچنین فرزند نازنینتون

من یه مدت مشهدالرضا(ع) توی هتل آپارتمان فعالیت داشتم(یکی از تاپیکها تون متوجه شدم که مشهدی هستین اگر که درست گفته باشم)حرم تشریف ببرین تا به آرامش برسین.

شوهر شما دنیاش با دنیای زیبای شما فرق میکرد

اگر ایشون پیش یه مشاور میرفتن انسان خوبی میشدن ولی بیشتر آقایون چنین نمیکنن.

ان شاالله که زندگیتون بهتر شده باشه.

در پناه خالق خوبیها و شبتون بخیر.

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
سلام خانم وقتتون بخیر امیدوارم که حال دلتون خوب باشه همچنین فرزند نازنینتون من یه مدت مشهدالرضا(ع ...

سلام شبتون بخیرممنونم ازدعای خوبتون... حرم آقاتنهاپناه منه❤️ مشاور؟؟اصلاقبول نداره کاراش خیانته،،الان نمیدونم چیکارمیکنه ولی برام دیگه اونقدی مهم نیست افسرده شدم ..بهتون درخواست دادم که مشورت بگیرم فکرکردم مشاورین