2777
2789
عنوان

دوستان بیاین واسه دلداری قلبم امشب سنگینه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 59 پست

دعا کردم برات خواهر

اوضاع خودم خیلی بده🥲

ولی خدا قبل من مشکل تورو حل کنه هرطور که خودش صلاح میدونه و به نفع پسر گلته ...😭

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
عاقلانه رفتنه😭ولی بچم دیوونه شدم براش الان که زدم بیرون کاش بمیرم راحت شم بگن جوونمرگ شدخلاص خجالت ...

خاک بر سرش کنن لیاقت زندگی با آرامش رو نداشته 

منم دیروز شنیدم شوهرم به یکی از آشناها پیشنهاد داده نمیدونم چطوری بهش بگم یه دختر ناز دارم نمیخوام جدا شم . البته اون طرف دشمنه شاید به عمد دروغ گفته

یه دختر دارم تا نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برذاتشون لعنت😭

لعنت،برای من خیانت نکرد،هر چی مادرش بهم بدی می‌کنه بهم گفت حقته،خییییییلی سختی کشیدم باهاش،نهایت نامردی بود حرفش،تازه وقتی گفتم میرم هیچ تلاشی نکرد گفت برو،انگار منتظر بود که برم، ضمنا خیییییلی ازشون سرترم،هر چه احترام گذاشتم بی احترامی کردن،طلاق میخام بخاطر بچم نمی‌دونم چکار کنم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
دورت بگردم😭الهی هرچی میخوای بهترش پیش بیادبرات

مرسی قربونت برم 

خودتو ناراحت نکن

منم با شوهرم قهرم یه هفته اس یک کلمه حرف نزدیم با هم

بلایی به سرم اورد که الان فقط بخاطر پسرم که سه سالشه تو خونه خودم موندم

همه مون درد داریم ..‌ فقط باید صبور باشیم و قوی

که زمان بگذره

گذر زمان خیلی چیزا و حل میکنه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ازبس خوب بودم براش انگاردلشوزدم😓

بعضیا لیاقت خوب بودن رو ندارن من جمله شوهر خودم فکر میکنن چون خودشون عالین که ما خوبیم الان به این نتیجه رسیدم خیلی سازگار نباشم با شرایطش هر چند وقت یک بار جد وابادش رو جلو چشماش بیارم تا قدر آروم بودنم رو بفهمه

یه دختر دارم تا نداره

خدایابه دادم برس من طاقته بی آبرویی وجواب پس دادن به فامیلوندارم😞 این مرتیکه پررومیگه دوسته زن نمیخواستم دنباله مردبودم چون تنهام....آرزوی مرگشوکردم ولی الان پسرمودیدم داغونه ، قلبم تیرکشیدبچه ها چه غلطی بکنم😭 این چه برزخیه گیرافتادم توش خدایا...من باصداقت وپاکی باهاش سرکردم این دستمزدم نیست بخدا بانبودنش بانداریش باکم وکسرزندگی ساختم حقم نامردیه؟؟خدایامن باباندارم برادرمم ازم گرفتی بی کس وبی پناه رهام نکن😔😔

ممنونم عزیزم قلبا امیدی به زندگیم ندارم

تورو خدا قوی باش پسرت ببینه مادرش قویه به خدا روحیه میگیره پشتش باش با مشاور مشورت کن ببین به بچه ات چی بگی راضی بشه بیاری پیش خودت هرچه زودتر اقدام کن جای مهریه ات بیارش کنار هم خوش باشین زندگی کنین به حرف هیچکس اهمیت نده دوست فامیل آشنا مهم خودتی و بچه ات . از خدا میخوام یار و یاورت باشه روزای پیش روت بهترین اتفاقات برات بیفته