2777
2789

۴ تا دندون های بالا و پایینم فقط ارتودنسی میخوان🥲

نامرتبن و فک کن هیییچ عکسی ندارم که لبخند بزنم دندونام دیده شن💔 خیلی خجالتم میگیره

یه طوریه که به خانوادمم نمیتونم بگم ارتودنسی لازمه هر بار که میگم، مامانم میگه ها مگه دندونات چشه؟ خیلیم خوبن!💔

میخوام دیگه جدی بگم بهشون

هزینه‌ش میدونین چقده؟ و اینکه چه مدت باید تو دندونا بمونن؟ آیا واقعا دندونا رو مرتب میکنه؟ حتی برا منی که ۲۲ سالمه؟

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو با دنداپزشکت هماهنگ کن. و بگو از معایب دندونات بگن. و اینکه در اینده دچار مشکل جدی میشی. 

بعد با مادرت برو.جلو مادرت بگن. 

دندون و دماغ رو اعتماد به نفس ادم خیلی تاثیر میزاره

دندوناتون خیلی نامرتب بودن؟ ۳ سال اخه🥲💔

من فقط دوتا دندون دراکولایی داشتم، بقیش اوکی بود خب کرونا اومد چندین ماه نرفتم، جراحی لثه ام کردم چند ماه استراحت بودم

۳۵

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تو منی یا من توئم؟، تو شهرستانه ما هر فک 12میلیون

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻