2777
2789
عنوان

پول به کنار♨️........ الان؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 74 پست
عزیزم میشه بدونم چجور و کجاش تیک داره؟ من پسر خاله ام از دوازده سالگی تیک داشت هم ابرو هم چشماش خا ...

بچه من اوایل چشماشو سفت نیبست تند پلک‌میزد.بعداینش خوب شد مردمک چشمش میرفت سمت گوشه انگارداشت گوشه رونگا میکرد.یاانگار چیزی افتاده توچشش یه جوری میکنه چششو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامت باشی عزیزدلم‌ممنونم. پسرمنم اضطراب داره.از۳سالگی روانپزشک بهش قرص اضطراب داد.ولی درکل حالش خو ...

عزیزم بهت قول میدم بخاطر اضطراب واسترس و ترسی که تو ذهنش نهفته شده هست

دکتر ببر ولی بنظرم خونه و محیط اطرافش رو ارام نگه دار 

بیشتر باهاش محبت کن صحبت کن سرش داد نزن 

از طرفی هم بنظر من ببرش یه دکتر طب سنتی مطمئن 

میدونم درمان داره 

من خودم مدتی ادمین یه اقایی بودم از اشنایان که طب سنتی مهارت دارن ولی الان واقعا هیچ چیزی یادم نیست در این مورد بهتون توصیه کنم

اما اگر میخوای یه تاپیک دارم در مورد طب سنتی زدم اخرین پستی که به یکی از اعضا راهنمایی دادم لینک ایتا که ایشون در مورد طب سنتی زدن گذاشتم 

اگر خواستی وارد شو هم میتونی رایگان سوال بپرسی راهنمایی میکنن هم میتونی مشکل پسرت یا هر بیماری دیگه ای که اطرافیان دارن سرچ کنی راه کار نوشتن 

اینا رو به ذهنم اومد در این حد راهنمایی تون کنم انشالا خدا به پسرتون سلامتی بده و شما هم خیالتون راحت بشه  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بچه من اوایل چشماشو سفت نیبست تند پلک‌میزد.بعداینش خوب شد مردمک چشمش میرفت سمت گوشه انگارداشت گوشه ر ...

منم پسر خالم تند تن پلک میزد گاهی سرش لرزش داشت ابروهاش رو به بالا تکون میداد 

خدایی ادم ناراحت میشه میبینه ولی خب میگم خدا رو شکر بهتر شده

پسر شما هم باز میگم با طب سنتی درمان میشه به امید خدا 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

مشکلات جسمیم خوب بشه و عشق کمبودشو حس میکنم تو زندگیم

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

تنبلیو بزارم کنار برم ترمیم ناخنام🤦‍♀️😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

رسیدن به ارزوم و تمام دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
عزیزم بهت قول میدم بخاطر اضطراب واسترس و ترسی که تو ذهنش نهفته شده هست دکتر ببر ولی بنظرم خونه و مح ...

عزیزم ممنونم ازت.انشالله خدابه دعای خیرشما به پسرم سلامتی بده ودل منوشادکنه.سلامت باشی

عزیزم بهت قول میدم بخاطر اضطراب واسترس و ترسی که تو ذهنش نهفته شده هست دکتر ببر ولی بنظرم خونه و مح ...

دستت دردنکنه.طب سنت هم اگاهی دارم.تاحدودی انجام‌میدم.تیک‌پسرداییت چطور بوددقیقامیدونی؟الان مشکلی نداره؟؟

عزیزم ممنونم ازت.انشالله خدابه دعای خیرشما به پسرم سلامتی بده ودل منوشادکنه.سلامت باشی

پسر خالم بود 

الان کمتر میبینمش خونشون از ما خیلی دوره دیر به دیر همو میبینیم 

ولی گفتم که او هم تند پلک میزد سرش لرزش داشت ابروهاش رو بالا مینداخت 

یادمه خالم مدتها زیر نظر دکتر نگهش داشت داروهاش رو بهش میداد جو خونه هم سعی کرد ارومتر نگه داره الان خیلی بهتره خییییلی 

ولی هنوز گاهی خیییلی کم ابرو بالا میندازه ولی بقیش برطرف شده