2777
2789
عنوان

پول به کنار♨️........ الان؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 60 پست

دانشگاه 

برم بیرون دور بزنم 

درست شدن وضع زندگیم

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم مشهد

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بچم‌دیگه تیک‌نزنه.سالم باشه.بردیمش دکتر بگن سالمه هیچیش نیست.فقط این خوشحالم‌میکنه‌فقط.دوماهه شدم‌مرده ی متحرک.برام دعا کنین.حال بچم‌خوب بشه تیک نزنه دیگه دکتربگن هیییچیش نبوده هیچی.سالم سالم.نوارمغزیش سالمه...

ظهور امام زمان عج چون از دست ظالم نجات پیدا میکنیم.....

اما در حال حاضر

سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه و داداشام خوشحالم میکنه...

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

اثاث کشی از این خونه ای که هستم 

خرید یه ماشین 

رسیدن به هدفم که لازمه اش کنار گذاشتن تنبلیه  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بچم‌دیگه تیک‌نزنه.سالم باشه.بردیمش دکتر بگن سالمه هیچیش نیست.فقط این خوشحالم‌میکنه‌فقط.دوماهه شدم‌مر ...

امیدوارم فرزندتون سلامتی کامل شون به دست بیارن و دل شما شاد باشه همیشه.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بچم‌دیگه تیک‌نزنه.سالم باشه.بردیمش دکتر بگن سالمه هیچیش نیست.فقط این خوشحالم‌میکنه‌فقط.دوماهه شدم‌مر ...

عزیزم میشه بدونم چجور و کجاش تیک داره؟

من پسر خاله ام از دوازده سالگی تیک داشت هم ابرو هم چشماش

خالم خیلی نگران و ناراحت بود و خیلی هم دکتر بردش 

بهش گفته بود از نظر جسمی سالمه این بیشتر بخاطر اضطراب و استرسه 

اخه خدایی جو خونشون همیشه نااروم بود 

خالم خیلی رعایت کرد البته خالم اروم بود شوهرش مرض داشت و بد دهن و بداخلاق بود و هست 

ولی خالم خیلی سعی کرد با شوهرش حرف زد ارومترش کرد جو خونه کمی بهتر شد پسرش هم خیلی بهتر شد

هنوز گاهی داره ولی هزار درجه نسبت به اوایل خوبتر شد 

برای سلامتی بچه شما هم صلوات میفرستم عزیزم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
اثاث کشی از این خونه ای که هستم  خرید یه ماشین  رسیدن به هدفم که لازمه اش کنار گذاشتن تن ...

امیدوارم زود زود با اراده قوی به هدفهاتون برسید.

و از مستأجری نجات پیدا کنید.

عزیزم میشه بدونم چجور و کجاش تیک داره؟ من پسر خاله ام از دوازده سالگی تیک داشت هم ابرو هم چشماش خا ...

سلامت باشی عزیزدلم‌ممنونم.

پسرمنم اضطراب داره.از۳سالگی روانپزشک بهش قرص اضطراب داد.ولی درکل حالش خوب بودمشکلی نداشت.الان۷سالشه.تااینکه۲ماه پیش چشمش شروع کردبه تیک‌زدن...و یه حرکتی ازمردمکش مارونگران کردوبردیم‌پیش دکترمغز اعصاب نوارگرفت گفت امواج‌نامنظم نشون‌میده.ولی روانپزشک گفت تیکه .حالاماموندیم.ی نوبت دیگه گرفتیم مغزاعصاب ولی نوبتش اخرمهر