2777
2789

توي جواب پاتولوژي بعد از عمل تون چي نوشته شده بود ؟؟چند تيكه و به چه ضخامتي دكتر ورداشته بود ؟؟ و اينكه نتيجه ش چي شد ؟اگه امكانش هست عكس بفرستين لطفا

براي من نوشته سه قطعه هركدوم به ضخامت 2*1.5*0.8

ميخوام ببينم نرماله كه سه قطعه برداشته ؟؟؟براي بارداري مشكلي پيش نمياد ؟؟مگه نبايد يه قطعه ورداشته بشه ؟

لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه 

قسمت نتيجه هم نوشته سرويسيت مزمن و متاپلازي سلول ستگفرشي كه دكتر گفت خوبه 

عزیزم عمل لیپ بهترین عمل برای پیشگیری از اوج cin هستش و حین عمل تمامی نواحی که تغییر سلولی داشتن رو بر میدارن لزوما سه تیکه نیست ممکنه حتی بیشتر هم باشه

سرویسیت هم به خاطر ویروس hpv هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عمل لیپ بهترین عمل برای پیشگیری از اوج cin هستش و حین عمل تمامی نواحی که تغییر سلولی داشتن رو ...

من چون بچه ندارم اينكه بعد عمل مشكلي براي بارداري برام به وجود نياد خيلي برام مهم بود حتي تا اخرين لحظه كه بيهوش شم داشتم به دكتر سر اين قضيه تاكيد ميكردم الان خيلي متوجه نميشم اين سه قطعه و اين سايزشو اينا رو كه نوشته ،دقيقا دكتر چقدر ورداشته و اينا 

خودشم اصلا هيچ توضيحي نداد براي همين دو روزه خيلي فكرم درگيرش  شده😣

الان اين سه قطعه يعني از طول سرويكس كم شده يا از عرض؟؟

من چون بچه ندارم اينكه بعد عمل مشكلي براي بارداري برام به وجود نياد خيلي برام مهم بود حتي تا اخرين ل ...

این سه قطعه از روی دهانه ی رحم شما برداشتن خیلی خیلی سطحی

نه اصلا خیلی ها رو دیدم بعد از عمل لیپ راحت باردار شدن و هیچ مشکلی هم برای دوران بارداری نداشتن

حتما خوب استراحت کنید ورزش های سنگین کارزیاد تا چهل روز انجام ندید

مولتی ویتامینا و تقویت سیستم ایمنی رو انجام بدید تا تغییرات سلولی برنگردن

و مدام هرسال چکابتون ادامه بدید

سلام دوستان عزیز لطفا میشه منو راهنمایی کنید از استرس دارم بالا میارم

من ده روز پیش عمل مخروط برداری شدم دیشب پریود شدم امروز یه نخ سیاه رنگ ضخیم از بدنم آویزون شده اول فکر کردم اضافات باندی هست که بعد عمل توی بدنم بوده کشیدمش ولی به بدنم وصل هست. 

برای شما هم پیش آمده؟ این نخ چی هست؟  بیرون اوردنش درد داره؟  دسترسی به دکترم ندارم یه شهر دیگه عمل کردم 

سلام دوستان عزیز لطفا میشه منو راهنمایی کنید از استرس دارم بالا میارم من ده روز پیش عمل مخروط بردار ...

فك كنم اين نخ بخيته چون بعضي دكترا بعد عمل دهانه رحم و با نخ يا سرجي فيكس  ميبندن ولي من اصلا همچين چيزي نديدم البته روز عمل پرستار گفت ممكنه يه چيز سفيدخارج بشه چون دكتر دهانه رحم و با اون بسته كه ديگه من نديدم رفتم پيش دكتربهش گفتم همچين چيزي نيومده و نديدم گفت من ديگه خيلي وقته سرجي فيكس نميذارم به نظرم اصلاااااا فشار نياربه اون نخ برو اورژانس اگه به دكتر خودت دسترسي نداري يا يه دكتر زنان برو 

فك كنم اين نخ بخيته چون بعضي دكترا بعد عمل دهانه رحم و با نخ يا سرجي فيكس  ميبندن ولي من اصلا ه ...

عزیزم هر دکتری رفتم میگند ما مریض دکتر دیگه رو نمیبینیم 

باید برم شیراز دکتر خودم با بچه کوچیک داغون شدم بخدا 

همش میترسم بخیه هام از شده باشن