2777
2789

سلام خانوما حال و احوالتون چطوره

اول از همه دکتر به من گفت از بین همه وسایل آرایشی و بهداشتی نیاز من جوون فقط سه تا وسیله هست و لازم نیس پولامو خرج چیزای مختلف کنم 

یک شوینده صورت 

دو کرم مرطوب کننده 

و سه کرم ضد آفتاب 

همین سه مورد برای من بیست ساله کافیه 

و به شدت تاکید داشت که باید اینها مختص پوست خودم باشن 

مثلا من ی کرم ضد آفتاب خریدم به تازگی که مناسب پوست خشک بود و من به این مورد دقت نمی‌کردم 

و کلا فکر میکردم چون صورتم پوست پوسته میشه صورت من خشکه 

ولی دکتر گفت که صورت من جوش داره و همشون هورمونی نیستن بنابر این صورت من چربه و فقط سطحش خشکه که با یک آب رسان مناسب پوست های چرب حل میشه 

پس فکر نکنید اگه پوست صورتتون چربه نیازی به مرطوب کننده ندارید 

شوینده صورت هم فیس دوکس معرفی کرد 

به من گفت میتونم یا کرم ضد جوش رو بگیرم یا شویندش رو که دو تا یکی بشه 

و من هم شوینده ضد اکنه رو گرفتم که مناسب پوست های چربه 

قبلش شوینده روشن کنندشو داشتم که برای جای جوش مناسب بود و خیلی بهتر شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سری چیزا بهم معرفی کرد که هر کدوم خواستم بخرم  مثل فیس دوکس یا پیکسل مناسب پوست چرب  ...

شوینده چی معرفی کرد؟ منم پوستم جوش داره با منافذ وجوش سفید رو چونه

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
شوینده چی معرفی کرد؟ منم پوستم جوش داره با منافذ وجوش سفید رو چونه

شوینده مایع فیس دوکس مناسب پوست های چرب و آکنه ای 

گفت نیازی به تونر این چیزا هم ندارم میتونم با همین شوینده آرایش صورتم هم بشورم 

عزیزم منم جوش میزنم پوستم مختلطه، کرم ضد جوش چی معرفی کرد؟ کلا چه چیزایی گرفتی برا پوستت ممنون میشم ...

خب من بهش گفتم نمی‌خوام هزینه زیادی صرف کنم اینا رو بهم معرفی کرد 

مرطوب مدیلن مخصوص پوست چرب

کرم مرطوب کننده سی گل مناسب پوست چرب 

کرم ضدجوش فیس دوکس یا درمالیفت  که من به جاش شویندشو گرفتم پول کمتری داده باشم که به نظرم خوب بوده 

البته گفت این کرم رو فقط باید رو خود جوش هام بزنم و رو کل صورت پخش نکنم که باعث جوش های زیر پوستی بشه  

کرم ضدآفتاب فیس دوکس پوست چرب رنگی روشن چون میخواستم پوشانندگی داشته باشه 

تو که صورتت مختلطه  میتونی از همین برند بگیری اگه داشته باشه چون برند  فیس دوکس و خیلی قبول داشت کلا 

خب من بهش گفتم نمی‌خوام هزینه زیادی صرف کنم اینا رو بهم معرفی کرد  مرطوب مدیلن مخصوص پوست چرب ...

مرسی گلم لطف کردی منم چن وقت بود افتضاح جوش میزدم یکم بهتر شده تازگیا در حالیکه قبلا رو صورتم و گونه جوش نمیزدم کلا...چند وقته میخوام برم دکتر همچنان نرفتم، ازمایش خون یا هورمون هم دادی؟

عزیزم ضدآفتاب هم معرفی کرد بهت؟ بی رنگ یا رنگی؟

من گفتم می‌خوام پوشانندگی داشته باشه بهم رنگی معرفی کرد گفت فرقی نداره باهم ولی گفت اگه بی رنگ می‌خوام کرم ضد آفتاب ام کیو رو بگیرم 

که قبلاً گرفته بودم خیلی سفید سفیدک میزد اینو بهش گفتم گفت به خاطر اینه که قبل کرم ضد آفتاب مرطوب کننده نمیزنی 

به هر حال قبل ضد آفتاب خوبه که مرطوب کننده بزنی بعد ی رب ساعت بعدش کرم ضد آفتاب

مرسی گلم لطف کردی منم چن وقت بود افتضاح جوش میزدم یکم بهتر شده تازگیا در حالیکه قبلا رو صورتم و گونه ...

اره آزمایش دادم همه میگیرن 

اگه شدت جوش هات زیاد باشه قرص میدن من نیاز نداشتم 

در واقع به من گفت روتین پوستی مناسبی ندارم و بعد اون تغذیه نا مناسب 

من گفتم می‌خوام پوشانندگی داشته باشه بهم رنگی معرفی کرد گفت فرقی نداره باهم ولی گفت اگه بی رنگ می‌خو ...

مرسی گلم نکات مفیدی گفتی به دردم خورد

ولی بنظرم تونر هم بخر

من ژل شستشو که میزنم بعدش با تونر پاک میکنم انگار کثیف میشه پد دوباره

البته کرم پودرم نمیزنم همون ضدافتاب رنگیه ولی با شستن کامل پاک نمیشه مثه اینکه..

ژل شستشوم نوتروژینا هس

دکتر ها از برند هاییه معرفی میکنن هم سود دریافت میکنن بازاریاب های این لوازم با دکتر های پوست در ارت ...

صد در صد همینطوره 

ولی خب رو صورت من که جواب داد به نظرم برند های خوبی بودن