2777
2789
عنوان

از روزی که شوهرم گفت..

462 بازدید | 20 پست

بجها من قبل ازدواج احساس زیبا بودن میکردم یعنی منظورم اینه اعتماد بنفس داشتم اگ بقیه ازم تعریف میکردن خوشحال میشدم

بعد ازدواج با اینک دماغمم عمل کردم بهتر شدم ولی احساس زشت بودن و کم بودن دارم

مخصوصا از وقتی ک شوهرم از یه دختری تعریف کرد گف فلانی خیلی خوشگل بود انقد قشنگ بود ک پسرا بخاطرش جمع میشدن سرکوچمون

از اون روز حتی روم نمیشه شوهرم صورتمو ببینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد رو باید نصفش کرد. از این حرفا عصبی میشم 

کلا من افسرده ام یکسالی میشه

شوهرمم ادم همراه و همدلی نیست

ازش خسته ام 

ولی اینک انقدر بی اعتماد بنفس شدم عذابم میده

کلا من افسرده ام یکسالی میشه شوهرمم ادم همراه و همدلی نیست ازش خسته ام  ولی اینک انقدر بی اع ...

تو میتونی از شوهرت تعریف کنی 

تا در جوابش به این پی ببره که تو هم لایق تعریف کردنی و قطعا زیبایی

خودت رو دست کم‌ نگیر وقتی میری روبه رو آینه و از خودت تعریف کنی و قربون صدقه خودت بری بقیه هم باورشون میشه که تو زیبایی و باارزشی

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

شما مریضی . من دیشب داشتم با همسرم مدلا ها رو نگاه میکردیم . همسرم گفت اره این هیکلش خوبه . اون یکی بامزس شبیه باربیه . منم تایید میکردم . خودمم باشگاه میرم .از من خواسته هیکلمو مردونه نکنم . و باشگاه میرم فقط باستن و بالاتنه رو حجیم کنم . خیلی شده همسرم گفته فلان کس خوشکله . یا من گفتم . خواهشنا جنبه داشته باشید . 

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔