2777
2789
عنوان

میخواهم مادر شوم🥺🥺

265 بازدید | 16 پست

سلام.این اولین تاپیکه منه

من چندساله ازدواج کردم .عاشقانه ازدواج کردیم.انقدر سختی و مشقت پشت سر گذاشتیم و دارم میزاریم تا به اینجا برسیم که حد نداره.

اولای ازدواج بخاطر شرایط بچه دار نشدیم و گذشت...

حالا نزدیک سه ساله بچه میخوایم و ....😔😔

پلی کیستیک هستم

دوبار ای وی اف ناموفق داشتم 

اقدامم تا دلتون بخواد😬🤐

بعد از پروسه ای وی اف یه مدت انقدر سرد شدم که رفتم فقط سراغ استراحت و اقدام طبیعی ولی هیچی به هیچی.انگار خدا فراموشم کرده 😔

بد کسی رو نخواستم و به کسی بدی نکردم ولی نمیدونم چرا خدا از نعمتش منو محروم کرده 🥺🥺

حالا ام فهمیدم پریود نشدن و خونریزی و لکه بینی هام بخاطر آندرومتریوز تقریبا ضخیمم بوده که به نظرم از عواقب ای وی اف و داروهای هورمونی و غیره است 🤧 وزنمم بخاطر پروژسترون و داروها تقریبا بالا رفت که میخوام ورزش رو شروع کنم ....

بعد از تثبیت شرایطمم برم باز دنبال ای وی اف تا وقت هست

ناامیدم وامیدوارم ! باورتون میشه روی هر دو مود هستم گاهی

کسی بوده با شرایط من بچه دار بشه؟

کسی راهکاری داره؟برای اندرومتریوز و پلی کیستیک و اینا؟

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!

دوست من شرایط،شما رو داشت.    تازه همسرش هم مشکل داشت.   ولی بدون دارو و...  باردار شد.    استرس نداشته باش از همه مهم تره.  بسپر به خدا.       من دارم نذری درست میکنم فردا بدم.   برات دعا کردم.     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتع عزیزم؟منم بعد از ۳سال میخام اقدام کنم ولی میترسم نشه

من ۳۲ سالمه.اقدام کن عزیزم.بالاخره یا میشه به امید خدا و مادرمیشی یا خدای نکرده یکم سخت میشه که تا ذخیرتخمدان و اینا داری میری پیگیری میکنی وایشالا مادرمیشی😊

چشم‌ انتظارِ کودکی،ثمره ی عشق شیرین ما🥹به زودی من مادر و عشقم پدر میشویم😇هرکسی یه نی نی توی خونه داره برای ما هم دعا کنه🙏بد هیچ کسی رو نخواین ! چراغ هرکی خاموش بشه، چراغ شما پرنور تر نمیشه!
دوست من شرایط،شما رو داشت.    تازه همسرش هم مشکل داشت.   ولی بدون دارو و...  ...

مرسی.خیلی خیلی ازت ممنونم.خداکنه منم بشم

افسرده شدم و دلزده.ناامید و بیچاره.هروقت دعاکردی منم دعاکن بی نصیب نمونم 😔

من باردار شدم هفته بعد ب امید خدا نینیم دنیا میاد  بعد ۲سال تلاش هیچی درمانم نکرد جز کاهش وزن ...

مبارکت باشه الهی به دل خوش و سلامتی بغلش بگیری

میشه این روزای اخرت برای بارداری از ته دلت منم دعاکنی سال بعد من اینجوری پیام بدم😇😇😇

عزیزممنم تنبلی تخمدان داشتم پیاز درمانی کن تو نت سرچ کنی هست به همسرت هم خرنوب بده من الان دو تا بجه ...

مرسی حتما.منتظرم پریود بشم شروع کنم.خدابرات حفظشون کنه نصیب منم بشه الهی 

مبارکت باشه الهی به دل خوش و سلامتی بغلش بگیری میشه این روزای اخرت برای بارداری از ته دلت منم دعاکن ...

انشالله. حاجت روا میشی گلم از ته دل میگم خدا هرزنی رو ک حس  مادرشدن از دلش گذشت رو دامنشو سبز کنه

مرسی.خیلی خیلی ازت ممنونم.خداکنه منم بشم افسرده شدم و دلزده.ناامید و بیچاره.هروقت دعاکردی منم دعاکن ...

زن دایی ام و دایی هر دو مشکل داشتن.   هر چی دارو دوا فایده نکرد.   آخرش رها کردن.   بعد چند سال.  خدا. بدون درمان.  دو قلو داد.   دختر و پسر.        ناامید نباش.    فقط،رها کن

انشالله. حاجت روا میشی گلم از ته دل میگم خدا هرزنی رو ک حس  مادرشدن از دلش گذشت رو دامنشو سبز ک ...

الهی آمین🙏🙏

زن دایی ام و دایی هر دو مشکل داشتن.   هر چی دارو دوا فایده نکرد.   آخرش رها کردن ...

از خدا میخوام همچین معجزه و سورپرایزی رو نصیب ماهم بکنه 😇🙏🙏