2777
2789
عنوان

برای ی معلول اسنپ گرفتم

196 بازدید | 8 پست

عاقا داشتم پیاده میرفتم سمت مغازه شوهرم بعد دیدم ی خانمی صدام زد،گفت برام اسنپ میگیری گف گوشی ندارم بچه معلول ویلچری داشت،براش گرفتم بعد اسنپی اون ور خیابون بود این بنده خدا نمیتونست با ویلچر بره اون ور زنگ زدم اسنپ گفتم بیا اینور این بنده خدا با ویلچر نمیتونه از خیابون رد شه ،بعد اسنپی گفت باشه میام...من دیگه رفتم....بعد چند دقیقه اسنپی پیام داده ،)سلام خدا خیرتون بده اسنپ براشون گرفتی🫤 من جواب ندادم...بعد چن دقیقه ی پیام خالی داد.

عجب بیکارن مردم😐

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....

من خواهرم معلوله همیشه با وسیله نقلیه خودمون میریم بیرون 

ی بار اسنپ گرفتم لوکیشن و دو کوچه اشتباه زدم ویلچرم نبرده بودیم 

ازش خواهش کردم مارو تا مقصد برسونه هرچقدر کرایش شه میدم با بی رحمی تمام مارو از ماشینش پیاده کرد 

انقدر گریم گرفته بود 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

هیچ وقتتتت برای هیچ کس اسنپ نگیر،اگه خلافی صورت بگیره گردن شماست،فک کن قتل،سرقت،یا هزار خلاف دیگه،کی اسنم گرفته،فلان شماره،حالا اگرمممم بتونی ثابت کنی کار تو تبوده،یک سال الاف دادگاه پاسگاهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم معلوله همیشه با وسیله نقلیه خودمون میریم بیرون  ی بار اسنپ گرفتم لوکیشن و دو کوچه اش ...

چقد بی انصاف بوده🥲

هیچ وقتتتت برای هیچ کس اسنپ نگیر،اگه خلافی صورت بگیره گردن شماست،فک کن قتل،سرقت،یا هزار خلاف دیگه،کی ...

اره حرفت درست،ولی دلم سوخت براش،شانس آوردن این اسنپ گفت میشناسمشون 

هیچ وقتتتت برای هیچ کس اسنپ نگیر،اگه خلافی صورت بگیره گردن شماست،فک کن قتل،سرقت،یا هزار خلاف دیگه،کی ...

اومدم همینو بگم که شما گفتی تو این دوره نباید ثواب کنی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

اره حرفت درست،ولی دلم سوخت براش،شانس آوردن این اسنپ گفت میشناسمشون  

دل سوختن نداره گل،همه مرونده های جنایی سر همین دلسوزیاس،با یه کلمه شرمنده گوشیم خاموشه یااسنپ ندارم رد شو برو،نهایت تاکسی یا...میگیره

دل سوختن نداره گل،همه مرونده های جنایی سر همین دلسوزیاس،با یه کلمه شرمنده گوشیم خاموشه یااسنم ندارم ...

اره اینم حرفیه🥲

اومدم همینو بگم که شما گفتی تو این دوره نباید ثواب کنی 

اره دیدم طرف ماکسیم بار گفته درخواست بدید،بعد یه بسته داده به راننده که فلانجا ازتون تحویل میگیرن،مواد بوده و درخواست کننده داستان شده براش،