2777
2789

میخوام چنجه با گوشت گوساله درست کنم،چجوری تردش کنم؟؟؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا گوشت گوساله نمی خوریم چون سرده..اما روش چنجه درست کردن: پیاز خرد شده یا رنده شده، زعفران دم کرده،فلفل،آبلیمو،کمی سیر تازه،کیوی خرد شده اگر داشته باشیم نباشه هم نمی زنیم...نمک نمیزنیم وقتی پخت نمک میزنیم که گوشت سفت نشه

یه دونه از این سسهای آماده که تو مرغ فروشیها میفروشن گرفتم،سس فلفل تند هست،مغازه داره گفت این خیلی خوبه.

زدم بهش. بنظرتون خیلی تند میشه؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ما کلا گوشت گوساله نمی خوریم چون سرده..اما روش چنجه درست کردن: پیاز خرد شده یا رنده شده، زعفران دم ک ...

گوشت گوسفندی خودش نرم هست،اما گوساله رو باید نذم کرد

یه دونه از این سسهای آماده که تو مرغ فروشیها میفروشن گرفتم،سس فلفل تند هست،مغازه داره گفت این خیلی خ ...

آره دیگه اگر زده تند. چنجه رو فقط کارد بزن جوری که گوشت پاره نشه موقعی. که سیخ زدی یکم کاردش بزن

آب پیاز بزن و تو ماست بخوابون .من تو شمال دیدم انجیر میزدن

انجیر رسیده یا نارس؟