2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خرابه کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 40 پست
من حالم خیلی بده اصلا ارامش ندارم 

چون درگیر حرف مردمی بی خیال باش در طی روزهای ابمیوه بده به بچت سوپ مقوی درست کن پوره کن یک قاشق هم حتی شده بده بهش هر یه ساعت نیم ساعت هرجور که میخوره اندازه نیازشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط حرف اون نیس که بهداشت و دکتر هم میگن ضعیفه دعام کنین

باور کن اینقدر خوب بشه نگو یه روزی پشیمون میشی چقدر حرص خوردی منم همین تجربه هارو داشتم نگران نباش به حرف هییییچ کس توجه نکن نمیکشنت که

میشه چقدر استرس داری در طی روز چی بهش میدی چقدر میخوره

نهایت ۳ بار بخوره بیشتر ازاین نمیخوره ولی بعضی روزا هس که دو بار یا یه بر فقط میخوره چیا بهش بدم تا خوب رشد کنه؟

نهایت ۳ بار بخوره بیشتر ازاین نمیخوره ولی بعضی روزا هس که دو بار یا یه بر فقط میخوره چیا بهش بدم تا ...

سه بار خوبه دیگه شیر هم میخوره دیگه 

سوپ، پوره سیب زمینی و هویج با کره، فرنی، تخم مرغ اب پز، ماهیچه اب پز کن اب شو بده بخوره البته ماهیچه خالی با یه کوچولو نمک چیز دیگه نریز، روزی یکی دو مدل غذا درست کن طی چند وعده یک قاشق دو قاشق بده تا شب بسه دیگه حالا یه دفعه نمیخواد بشینه یه شکم سیر بخوره