2777
2789
عنوان

بچه ها شما دنده عقب و فقط با کلاژ میرید یا همزمان گازم میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 24 پست
بزارش دنده عقب بعد پیاده شو هلش بده😂

وای 😐اصلا فهمیدی چی گفتم دارم میگم بنده خدا من الان ۲۰ جلسس تقریبا دارم رانددگی میکنم فقط موقع دنده عقب پامو از رو کلاژ برداشتم رفته اونم تو جایی که شیب نداره امروز تو روز ازمون اولین بار خاموش شد 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من کار به مربیم ندارم

همیشه تو این سالا دنده عقبو با نیم کلاچ و گاز رفتم

با کلاچ تنها سختمه یهو تند میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من دنده عقب برا خروج از پارکینک فقط با کلاج میرم مگه اینکه سربالایی یا شیب باشه بخوای گاز بدی بعدم ...

اره دقیقا منم همینطوری میکنم امروز عجیب یه میلیمر برداشتم پامو از رو کلاژ خاموش شد موقع دنده عقب  افسر گفت حتما تو دنده عقب باید گاز بدی 🥴😐

وای 😐اصلا فهمیدی چی گفتم دارم میگم بنده خدا من الان ۲۰ جلسس تقریبا دارم رانددگی میکنم فقط موقع دنده ...

باید گاز بدی خانم.ولی کم اون پاتم بزاری اماده روی کلاچ ک لازم شد کلاچ بگیری ماشین خاموش نشه

آقاهستم   اقا هستم     اقاهستم     اقا هستم
وای 😐اصلا فهمیدی چی گفتم دارم میگم بنده خدا من الان ۲۰ جلسس تقریبا دارم رانددگی میکنم فقط موقع دنده ...

خب عزیزم

شما پاتو از کلاچ برداری و ماشین تو دنده باشه و گاز ندی خاموش میشه

یا باید با کلاچ کنترل میکردی که سخته یه کم

یا با نیم کلاچ و گاز

مربی ها هم اکثرا نمیدونم چه دردی دارن دنده عقبو خوب کار نمی کنن

توقع دارن بهت الهام بشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بستگی داره شیب باشه یا نه اگه میخوای سربالاییو دنده عقب بری خب تا گاز ندی که نمیره بالا😂😂 چطوری ...

همیشه دوبلام با کلاژ بوده فقط موقع اینکه دارم فرمون دومو میچرخونمم با کلاژ و نیش ترمز😐😶

خب عزیزم شما پاتو از کلاچ برداری و ماشین تو دنده باشه و گاز ندی خاموش میشه یا باید با کلاچ کنترل م ...

عزیزم من امروز بخدا شک شدم بخدا من تو سطح صاف که حتی یه میلیمترم شیب نداره دنده عقب و فقط با کلاژ رفته بودم بدون خاموشی حتی یه بارم اصلا مربیم میگف تو دوبل و عقب گاز نده فقط کم کم کلاژ و ول کن چی بگم امروز فهمیدم انگار تو دنده عقب گازیم هست😐🥺