2777
2789
وااااا 🤣🤣🤣چرا بفروشه؟اره بابا خدا خودش نگهداره.مگه بچه ای که مشکل داشته باشه که با ی ذره زعفرون ب ...

علاقه ای به بچه نداره بنده خدا به همه ی ما هم گفته بچه فقط یکی باید بیارین😂

فکر کن این خاطره رو به جاریم هم گفته که شوهرتو فروخته بودم😂

جالب میدونی چیه با پولش رفته بود گرنبند خریده بود میگفت ۳۰۰ هزار تومن تو سال ۷۰ میدونییی چقدر طلا میشد😂

خیلی محبت داره بنده خدا😂

....

عزیزم زعفرون یه مقدار زیاد دم کرده و غلیظ که بخوری اونم پشت سرهم بچه رو سقط میکنه چه چیزهایی میشنوه آدم تو این نی نی سایت،زن باردار می‌شناختم تو بارداری هفته ای یه بار شله زرد میخورد،ته چین و ....

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی جواب دادی خیلی استرس گرفتما چون عادتمه تو غذا استفاده میکنم 😑

خواهش میکنم .اصلا نگران نباش من هم کلا در هر سه بارداریم همیشه زعفران تو همه غذاهام میخوردم چای نبات وزلفران هم که خوراکم بود

عزیزم زعفرون یه مقدار زیاد دم کرده و غلیظ که بخوری اونم پشت سرهم بچه رو سقط میکنه چه چیزهایی میشنوه ...

ببین کل زعفرون که میزبان تو ته چین استفاده کردهخیلی زیاد باشه یه گرمه و از اون یه گرم شاید یک دهم هم به تکه  ته چین تو نمیرسه 

مامان منم سر داداشم از همینکارا میکرد رفته بود.تو.زیرزمین گونی های برنج و وسایل سنگین جابه جا میکرد ...

ولی این برادرشوهرم همه رو گزاشته کنار.مادرشوهرم اینا ساختمون سازی داشتن میگفت جای کارگرا کار میکردم تا بیوفته

....
عزیزم زعفرون یه مقدار زیاد دم کرده و غلیظ که بخوری اونم پشت سرهم بچه رو سقط میکنه چه چیزهایی میشنوه ...

درسته برای سقط باید غلیظ باشه ولی یکی مثل من تو بارداری با یه کوچولو مرغ زعفرانی بیمارستان بستری شدم

پس رعایت بشه بهتره بدنها متفاوته

یه بار اشکال ندارع...کم بخور

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
درسته برای سقط باید غلیظ باشه ولی یکی مثل من تو بارداری با یه کوچولو مرغ زعفرانی بیمارستان بستری شدم ...

خوب عزیزم اگه اینجوریه رعایت کن

علاقه ای به بچه نداره بنده خدا به همه ی ما هم گفته بچه فقط یکی باید بیارین😂 فکر کن این خاطره رو به ...

بیچاره به برادر شوهرت الان چه حسی داره که مادرش فروختش🥴🤣

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪