2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌نمیذاره مهمون دعوت کنم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 48 پست
نمیدونم والا فهمیدی ب منم بگو 🥴  منم تا یکی میخواد بیاد خونم سریع میپرسه ناهار یا شام ؟ چند ن ...

ینی ببین من چند وقت بود میخواست ازین سرخ کنای بدون روغن بخرم 

هی میخواستم بخرم میگفت مادر‌نخر‌میخوای چکار بیای مال منو ببر اینا ک چیز خاصی نیست 

دیگه روانی شده بودم 

بعد با هن عمه شوهرم رفتن بازار اون گفته کادو چی‌بخرم براشون که بحساب میخواستن بیان خونه ما 

مادرشوهرمم گفته عروسم ازینا میخواد اگه میخوای ازینا بخر براش 🤭 نه ملیون پول ی دستگاه داده بعد حالا نمیذاره من بنده خدارو یک ناهار بیرون ببرم 

میره میپره به مادرش باهاش دعوا میکنه حوصله ندارم بخواد بیفته گردنم 

نه منظورم اینه بگو که من دلم میخواد بریم بگردیم خوش باشیم مادرت فکر میکنم ی وفت دستمون تنگه و ...

از این حرفای تو پنبه ای😁

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهرشوهرش لجه 🤣

آره دقیقا از خانواده شوهرشون بد میگن و باهاشون لجن من مادرشوهرم با خواهرشوهراش قهر میکنه منم باید قهر کنم وگرنه واویلا....

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
حالا چی اوزده بودن براتون؟

هواپز ازین سرخ کنای بدون روغن جدیدا 

من چند وقت بود میخواستم بخرم هی مادرشوهرم‌نمیذاشت میگفت پول‌اضافه نده من دارم بیاببر مال خودت 

نمیدونم چرا هرچی میخوام بخرم اذیت میشه 

من اگه مهمونم مامانم اینا باشن مادرشوهرم هی ب همسرم سفارش می‌کنه ک بهترین چیزارو بخر و بزار جلوشون وقتی خودشونو دعوت میکنم همش اصرار اصرار ک فقط ی غذا درست کن یا خیلی خودتو خسته نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بگو باشه اکی 

اومدن بگو حالا باهم بریم رستوران ک رزرو کردیم 

اگر اونجا حرفی زد بگو با پسرت مشورت کردیم تا دیشب هم صحبت کردیم قرار بر این شد رستوران بریم دیگه فرصت نشد بهتون بگیم 

حالا فراموش کنید سعی کنیم بزاریم امروز بهمون خوش بگذره

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
ینی ببین من چند وقت بود میخواست ازین سرخ کنای بدون روغن بخرم  هی میخواستم بخرم میگفت مادر‌نخر‌ ...

اسی بخدا اگ جاری داشتم میگفتم این تاپیک جاریمه😂😂

بهش بگو تو چشمت بره ک سرخ کن خرید من غرورم اجازه نمیده باید حداقل ی بخشی از این لطفشونو جبران کنم 

اسی بخدا اگ جاری داشتم میگفتم این تاپیک جاریمه😂😂 بهش بگو تو چشمت بره ک سرخ کن خرید من غرورم اجازه ...

همین سرخ کنم مادرشوهرم بهش پیشنهاد داده برام بخره 

گفته چی لازم دارن کادو بخرن اینم بی رودربایستی گفته عروسم ازینا میخواسته اینم خریده