2777
2789
عنوان

مادرشوهرم‌نمیذاره مهمون دعوت کنم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 48 پست
ینی ببین من چند وقت بود میخواست ازین سرخ کنای بدون روغن بخرم  هی میخواستم بخرم میگفت مادر‌نخر‌ ...

بنظرم مادرشوهرت میخواد عمه بیاد خونتون،نمیدونم چرا اینجوری برداشت کردم

اگر از لحاظ کیفیت بیشتر رستوران رو پیشنهاد دادی،میتونی بخشی از غذا رو از رستوران مدنظرت بگیری و خودتون هم توی خونه مفصل تر پذیرایی کنید

تازه میتونی یه هدیه کوچولو هم بدی بهشون

من اگه مهمونم مامانم اینا باشن مادرشوهرم هی ب همسرم سفارش می‌کنه ک بهترین چیزارو بخر و بزار جلوشون و ...

آفرین چه باشخصیت من خانوادم سالی یبار میومدن خونمون خانواده شوهرم میگفتن چرا میان شما نباید مهمون دعوت کنین باید فقط پول جمع کنین البته خودشون هم به زور میومدن هر موقع مهمون داشتم شوهرم تو قیافه بود و با بدبختی مهمونی رو راه مینداختم انقد که خانوادش پرش میکردن

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم همینه. اصلا محل نده. کار خودت رو بکن و یه کم با جدیت وعصبانیت بگو. درست میشه

اوووه چنان با کلاسن و‌به تریج قباسون برمیخوره بعد باید ماه ها تلاش کنی روابط حسنه بشه و‌نمیشه 

میخاد تو زحمت بکشی و غذا درست کنی ولی  رستوران نرید ک پسرش بهش فشار نیاد..‌ امان از دست مادرشو ...

اخه منکه ادم یک مدل غذا پختن نیستم چهار پنج تا چیزی درست میکنم پولش از رستوران بیشتر میشه چقدر اینا بی فکرن اخه

اوووه چنان با کلاسن و‌به تریج قباسون برمیخوره بعد باید ماه ها تلاش کنی روابط حسنه بشه و‌نمیشه 

آره منم بهشون بگی بالا چشمت ابروئه بهشون برمیخوره باید دهنت رو ببندی هیچی نگی 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
همین سرخ کنم مادرشوهرم بهش پیشنهاد داده برام بخره  گفته چی لازم دارن کادو بخرن اینم بی رودربای ...

خيلي دلسوزه مادرشوهرت و هواى زندگيتونو داره 

فقط گاهى بلد نيست و زياده روى ميكنه 

آفرین چه باشخصیت من خانوادم سالی یبار میومدن خونمون خانواده شوهرم میگفتن چرا میان شما نباید مهمون دع ...

چقد بی ادب بوده ب اون چه بخدا جلو من مادرشوهرم چیزی ب شوهرم نمی‌گفت تا تنها گیرش میآورد بش می‌گفت خوب پزیرایی کن اینو بخر اونو بخر بیارم بدون اینکه من بدونم فسنجون درست کرد با اسنپ برام فرستاد ک مامانت فسنجون دوست داره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اول اینکه خیلی هسیسه چرا همه چیو بهش میگی دوما زنگ بزن عمه بگو فلان روز فلان وعده ناهار میریم فلانج ...

خخخخ 

نه بابا انقدر لارجه هربار میاد برام چیزی میخره دست و‌دل‌بازه 

یکی از کاربرا راست گفت فکر کنم میخواد عمه بیاد خونمون 

نمیشه اخ عمه خونه اینا مستقر شده مجبوری باید دعوت کنم ایشونم بیان زشته 

چقد بی ادب بوده ب اون چه بخدا جلو من مادرشوهرم چیزی ب شوهرم نمی‌گفت تا تنها گیرش میآورد بش می‌گفت خو ...

اینام جلو من نمیگفتن به شوهرم میگفتن اینم میدفت تو قیافه چقدر حرص میخوردم بعدا بهم گفت ببخشید انقد اذیتت کردم تقصیر خانوادم بود هییعیییی چی بگم دیگه گذشت خدا خیر و خوشی و سلامتی بده به آدمایی که ذاتشون پاکه

اینام جلو من نمیگفتن به شوهرم میگفتن اینم میدفت تو قیافه چقدر حرص میخوردم بعدا بهم گفت ببخشید انقد ا ...

الاهی امین خدارو صدهزار مرتبه شکر که همسرت متوجه اشتباهش شد کنار هم خوشبخت باشید

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ب نظر مادرهمسرت دلسوز شماس وپسرش .ازاونجایی ک از جیب خواهرشوهرش یه کادویی ک ارزوش داشتی برات تهیه وید.از این لحاظ ک میگی مخالف رستوران هست .اکثرا بزرگترها دیدشون ب مهمونی رستوران خوب نیست و پذیرایی توی منزل رو از کدبانوگری خانم خونه میدونن.شما یا کارخودت رو بکن برو رستوران بگو زحمتی نیست ب مادرهمسرت هم بگو مادرجان بالاخره بعدازچندسال عمه جان امدند دوست دارم چیزی کم نباشه شاید توی خونه نتونم اونجور ک دلم میخاد پذیرایی کنم.یاهم اگر دیگه مجبورشدی بیان خونه پذیرایی خوب ودرحد توانت بگیر کنارش یه هدیه یاسوغات برا عمه تهیه کن