2777
2789

شوهرمو میگم.. ی حرفایی زده بهم که شخصیتم و وجودمو خورد کرد.  اصلا دیگه انگار یه مرده ی متحرکم..  غذا میذارم فقط،  ن سمتش میرم ن سمتم میاد،  شبا جدا میخوابیم..  خیلی خوردم کرد...  الانم داره چند روز میره سفر عین خیالم نیست..  کاش منو زده بود بالاخره خوب میشد کبودی هام اما الان قلبم تیکه تیکه شده..  4-5ساله ازدواج کردیم..  حسم و چیکار کنم.. اصلا دوس ندارم ببینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منبعد از ازدواجم قرار شد درس بخونم اما چون دولتی قبول نشدم خانوادم گفتن برو آزاد ما خرجشو میدیم. شوهرم کلا تم خسیس داره و بخاطر همین میگفت درس نخون دیگه وقتی دولتی قبول نشدی.  اما خانوادم حمایتم کردن. دوترم پول دادن واس ترم سوم کمی مشکل مالی پیدا کردن هانوادم منم میدونستم شوهرم نمیده رفتم دانشگاه برا وام 

مسیول وام گفت هنوز مشخص نیست کی وام بدن پس فعلا برا انتخاب واحد باید پولتو بریزی گفتم خواهش میکنم همکاری کنین من واقعا تو مضیقه ام خانوادم این ترم نمیتونن و همسرمم از اول طی کرده من نمیدم اگه رفتی آزاد 

خلاصه که من اعتنایی نکردم و مادرم با فشاری ک روش بود هزینه دانشگاهمو داد.  همسرم ی معامله ای کرده قراره سود بده.  گفت سودشو میزنم ب ماشینمون ی ماشین عالی بخریم و...  منم گفتم ماشینمون خوبه پول تو دستمون کمه. سخت میگذره. یکم برا خرجیمون نگه دار.  اگه میتونی ماهانه منو اضافه کن.  اینو ک گفتم گفت تو همه رو درک میکنی الا من 

خب

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

منم گفتم چرا اینو میگی من اگ درکت نمیکردم پول دانشگامو از مادرم نمیگرفتم.( بچه ها من طلاهامم فروختم چند سال پیش.  قرار شد بخره اما هنوزم ک هنوزه فقط ب فکر ماشین عوض کردن و..  هست الان طلای من.) 

خلاصه حتی گفتم ببین مسئول دانشگامونم خودش هزینه دانشگاه همسرشو میداده ولی من باز از تو نمیگیرم.و...  چطور میگی درکت نمیکنم

وای وای شوهرم منم همینه😔

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

واای اینو ک گفتم گفت من نمیتونم ب تو پول بدم.  نشونم بده ببینم کی گفته.  حتما زنش جهاز آنچنانی اورده ک داره پول دانشگاه زنشو میده(من مهریه بالا نگرفتم جهازمم همهچی اوردم فقط مبلم رو چون با عجله خریدیم جنسش متوسط درومد امسال شوهرم مبل و عوض کرد)  بهم گفت صبحا نخواب پاشو کار کن خودت پول دربیار و...  مامانت مگه چی داده بهت و...  خلاصه خوردم کرد