2777
2789
عنوان

یک هفته ست هیچ حسی بهش ندارم چون..

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 31 پست
واای اینو ک گفتم گفت من نمیتونم ب تو پول بدم.  نشونم بده ببینم کی گفته.  حتما زنش جهاز آنچ ...

وای باورم نمیشه چطور ممکنه شریک زندگی ادم همچین حرفی بزنه

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازت معذرت خواهی نکرد؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

از همین حرفا دلم شکست و از اون روز ادم سابق نشدم 

خیلی سخته خیلی 

بازم خوبه که غذا درست میکنی براش من بودم کوفت هم بهش نمیدادم

نیستن بچه ها. دوباره تاپیک بزنم 😔

اره بزن 

میخوام دعوا اوج نگیره فقط با خودم باشم 

😞

چه بی ملاحظه😑چه پرتوقع🙄انتظار داشت برای اقا وسایل با روکش طلا بفرستن

عزیزم بعضی ادما لیاقت فداکاری و راه اومدنو ندارن تمام،الانکه شناختیش از این به بعد رفتارتو تغییر بده

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ن اصلا.  اصلا براش مهم نیست

خدا لعنتش کنه. خواهش میکنم برو دنبال کار‌. انقدر بی غیرت شده نشسته مادر شما خرج دانشگاهتو بده. بیچارش کن سر طلاهات. بگو طبق قانون جهیزیه با مرد بوده من لطف کردم جهاز اوردم. بگو وظیفته زن شیک و خوب میگیری خرجشو بدی. قشنگ خودتو دست بالا بگیر. یتوپ بهش. حتما هم برو دنبال کار. شده داروخانه ای چیزی شیفت عصر بردار که دانشگاهتم بتونی بری

در ضمن راجع به اون آقایی که که گفتن خرج دانشگاهه زنشو میده بگو اون وظیفشه لطفی نکرده. تو انقدر خوردی از خانواده من بهت رسیده هار شدی

البته اینا همه به شرطیه که مرد زورگو و وحشی نباشه که حالتو بگیره زندانیت کنه خونه